Mengapa degil lagi ?

 

Bila coklat tu ada DNA babi , ramai muntah darah dan mencaci maki pengeluar coklat tu termasuklah si perokok. Tapi si perokok ni merosakkan diri sendiri dan orang lain , tak pulak dia sedar ???

Eh , mereka sedar !! Tapi mereka tak tau camana nak berhenti dari merokok . Bayangkan alasan sama digunakan oleh pengemar coklat sedap tu ! Bolehkah kita menerimanya ?

Photo: Salam .. Selamat Pagi ..

Walhal dah bagi diberitahu dah !!

Ada sapa sapa amik tindakan ?

Hurm..

1 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.