Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 14 Mei 2014

MyKid Zahra Nur Iman siap !

 

Heeee.. memula diorang kata , mana ada MyKid ! Aku senyum je la.. Malas nak berbahas .. Aku kepenatan seharian pon tak ilang lagi.. Dalam kepala aku , aku tunjuk bukti je la noooo …

Tadaaaaa … Eh , silap gambar .. Hee.. Ni Zahra ..

Photo

Tadaaaa !!

Ramai giler orang tadi kat JPN Putrajaya .. Nasib baik laa rezeki Zahra murah ! Huhuhuh.. Dapat la cepat .. cepat sangat ! Sangat cepat ! Heeee… Terima kasihhhhhh yer !

32 komen :

Cik Puan Rara berkata... [Reply to comment]

tahniah abg ben!

Aza/Rin/Na berkata... [Reply to comment]

..Tahniahhh ... baby Zahra dah ada IC..! cute je kann

aisyah ambris berkata... [Reply to comment]

rezeki anak2 mmg sllu murah... hihi.. bibir muncung macam abg die lah.. hiks

lisa alias berkata... [Reply to comment]

maybe baru ada semula kot... sebab anak sy lahir 9/2013..tkde..mykid dihentikan sekejap...

::Aja:: berkata... [Reply to comment]

what??hari tu kata x ada dh..mcm mane ni.huhu

Mama Safiy Arfan berkata... [Reply to comment]

mykid dh len la plak skrg ni..anak sy pnya taun lps xde tls pon yg no2 tu tmpt lahir bagai..

Norhazrina Abdul Hamid berkata... [Reply to comment]

eh ada pulak mykid? anak sy lahir 25 nov 13. mmg dorg ckp xde mykid.

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah..ZNI dan mykid nya..selesai sudah..abang QI mana ni..senyap je..

Zee Suhaini berkata... [Reply to comment]

nape plak takde mykid..
dah lama kot ada..
zee start anak yang first sampai nombor.3 sumer pon ada mykid..
sama jer pesennya tu..

nor azerin berkata... [Reply to comment]

nak kne tanye kt Jpn nie mykid tuk anak awal 2014 nie

amirah berkata... [Reply to comment]

comelll...sebijik muka qhalif..

yong norliza berkata... [Reply to comment]

Eh,nape lak mykid xdak?
Anak sy bln 9 2012 ada ^^

akuzle ayu berkata... [Reply to comment]

Mengkenpiuskan ni. Izz Ziqry didaftarkan di JPN Shah Alam pun katanya no MyKid.. Hermmmm

akuzle ayu berkata... [Reply to comment]

Izz Ziqry pun takda mykid. Abah dia daftar kat JPN Plaza Masallam.. Hurmmm

ZalinZalina berkata... [Reply to comment]

Tahniah Ben...syukur alhamdulillah semua dah selamat :)

Sharifah Anggerik berkata... [Reply to comment]

Tahniah Bambengggg...!! Assalamualaikum Nur Zahra :)

Niena Muhammad berkata... [Reply to comment]

mana gambar zahra kt ic..??? hehehee

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah.. setel dah..

Azie Azra berkata... [Reply to comment]

muka zahra iras abang ben sangat ! hehehe

MimahAjil berkata... [Reply to comment]

mng ank2 lahir tahun lepas jpn kate tkde mykid.eh...sekejapnye mykid zahra siap.ank sy siap dia bg slip suruh ambil sbln dari tarikh buat 16/4 haritu...

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Tahniah Zahra dah ada MYKID...
Tahnaih tahniah tahniah untuk En Ben satu family ..

Noor Azrinna berkata... [Reply to comment]

Alaa..la... comelnya. Tahniah Ben. Mudah-mudahan cepat sembuh kuningnya.

Siti Fatimah Yusoff berkata... [Reply to comment]

Anak saya lahir buluh jun 2013 ada my kid.xpenah dengar plak.xda mykid

Asnizah berkata... [Reply to comment]

** Dimaklumkan bahawa pengeluaran MyKid adalah ditangguhkan buat sementara waktu sehingga April 2014. Keputusan penangguhan ini perlu dilaksanakan bertujuan untuk membolehkan Ibu Pejabat Jabatan Pendaftaran Negara mengambil tindakan untuk meningkatkan ciri-ciri keselamatan MyKid, memperluaskan kegunaan MyKid, menambahbaik ciri-ciri fizikal MyKid di samping untuk mengeluarkan MyKid dalam tempoh masa yang pendek.

Safiyah berkata... [Reply to comment]

btl la. anak saya pn dorg kta xde mykid msa nk p bt tahun lepas. peliknye. nk kna tanya ni

Syasya Harun berkata... [Reply to comment]

Anak saya yang lahir bln 9/13 pun xde my kid...huhuh...xadil ni nak pg buat leh x...

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

kat putrajaya sentiasa ramai orang..comey macam abangnyer qhaliff..

BLOG ANAK MAMA^^ berkata... [Reply to comment]

Tahniah Abg Ben..dah keluar dah version gegirl awk :)

mrs kayrul berkata... [Reply to comment]

Cepat betul tue...dulu xde la dpt hari yg sama

sophiea yoshiki berkata... [Reply to comment]

Cute girl!!! Xsabar nk dgr citer terbaru zahra pasni..hehehe..abg ben heading blog tue mcm dh leh tambah gambo zahra nnt..hehehe

Afzain Ismail berkata... [Reply to comment]

ank sy lhir 10/13, tpi smpi skrg JPN ckp xde lgi...tpi pelik npe putrajaya...betul ke nie?bru tye jpn johor ckp mykid dh xde gne srat beranak jek psnie...

Afzain Ismail berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI