MyKid Zahra Nur Iman siap !

 

Heeee.. memula diorang kata , mana ada MyKid ! Aku senyum je la.. Malas nak berbahas .. Aku kepenatan seharian pon tak ilang lagi.. Dalam kepala aku , aku tunjuk bukti je la noooo …

Tadaaaaa … Eh , silap gambar .. Hee.. Ni Zahra ..

Photo

Tadaaaa !!

Ramai giler orang tadi kat JPN Putrajaya .. Nasib baik laa rezeki Zahra murah ! Huhuhuh.. Dapat la cepat .. cepat sangat ! Sangat cepat ! Heeee… Terima kasihhhhhh yer !

32 ulasan:

  1. ..Tahniahhh ... baby Zahra dah ada IC..! cute je kann

    BalasPadam
  2. rezeki anak2 mmg sllu murah... hihi.. bibir muncung macam abg die lah.. hiks

    BalasPadam
  3. maybe baru ada semula kot... sebab anak sy lahir 9/2013..tkde..mykid dihentikan sekejap...

    BalasPadam
  4. what??hari tu kata x ada dh..mcm mane ni.huhu

    BalasPadam
  5. mykid dh len la plak skrg ni..anak sy pnya taun lps xde tls pon yg no2 tu tmpt lahir bagai..

    BalasPadam
  6. eh ada pulak mykid? anak sy lahir 25 nov 13. mmg dorg ckp xde mykid.

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah..ZNI dan mykid nya..selesai sudah..abang QI mana ni..senyap je..

    BalasPadam
  8. nape plak takde mykid..
    dah lama kot ada..
    zee start anak yang first sampai nombor.3 sumer pon ada mykid..
    sama jer pesennya tu..

    BalasPadam
  9. nak kne tanye kt Jpn nie mykid tuk anak awal 2014 nie

    BalasPadam
  10. comelll...sebijik muka qhalif..

    BalasPadam
  11. Eh,nape lak mykid xdak?
    Anak sy bln 9 2012 ada ^^

    BalasPadam
  12. Mengkenpiuskan ni. Izz Ziqry didaftarkan di JPN Shah Alam pun katanya no MyKid.. Hermmmm

    BalasPadam
  13. Izz Ziqry pun takda mykid. Abah dia daftar kat JPN Plaza Masallam.. Hurmmm

    BalasPadam
  14. Tahniah Ben...syukur alhamdulillah semua dah selamat :)

    BalasPadam
  15. Tahniah Bambengggg...!! Assalamualaikum Nur Zahra :)

    BalasPadam
  16. mana gambar zahra kt ic..??? hehehee

    BalasPadam
  17. alhamdulillah.. setel dah..

    BalasPadam
  18. muka zahra iras abang ben sangat ! hehehe

    BalasPadam
  19. mng ank2 lahir tahun lepas jpn kate tkde mykid.eh...sekejapnye mykid zahra siap.ank sy siap dia bg slip suruh ambil sbln dari tarikh buat 16/4 haritu...

    BalasPadam
  20. Tahniah Zahra dah ada MYKID...
    Tahnaih tahniah tahniah untuk En Ben satu family ..

    BalasPadam
  21. Alaa..la... comelnya. Tahniah Ben. Mudah-mudahan cepat sembuh kuningnya.

    BalasPadam
  22. Anak saya lahir buluh jun 2013 ada my kid.xpenah dengar plak.xda mykid

    BalasPadam
  23. ** Dimaklumkan bahawa pengeluaran MyKid adalah ditangguhkan buat sementara waktu sehingga April 2014. Keputusan penangguhan ini perlu dilaksanakan bertujuan untuk membolehkan Ibu Pejabat Jabatan Pendaftaran Negara mengambil tindakan untuk meningkatkan ciri-ciri keselamatan MyKid, memperluaskan kegunaan MyKid, menambahbaik ciri-ciri fizikal MyKid di samping untuk mengeluarkan MyKid dalam tempoh masa yang pendek.

    BalasPadam
  24. btl la. anak saya pn dorg kta xde mykid msa nk p bt tahun lepas. peliknye. nk kna tanya ni

    BalasPadam
  25. Anak saya yang lahir bln 9/13 pun xde my kid...huhuh...xadil ni nak pg buat leh x...

    BalasPadam
  26. kat putrajaya sentiasa ramai orang..comey macam abangnyer qhaliff..

    BalasPadam
  27. Tahniah Abg Ben..dah keluar dah version gegirl awk :)

    BalasPadam
  28. Cepat betul tue...dulu xde la dpt hari yg sama

    BalasPadam
  29. Cute girl!!! Xsabar nk dgr citer terbaru zahra pasni..hehehe..abg ben heading blog tue mcm dh leh tambah gambo zahra nnt..hehehe

    BalasPadam
  30. ank sy lhir 10/13, tpi smpi skrg JPN ckp xde lgi...tpi pelik npe putrajaya...betul ke nie?bru tye jpn johor ckp mykid dh xde gne srat beranak jek psnie...

    BalasPadam
  31. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009