Nyawa keluarga lebih bernilai !!



Servis kereta. Tiap tiap bulan , capai 5 ribu kilometer !!! Ulang alik umah aku ke umah mak aku saja sehari hampir 200km.. Terkejut ??? Tak pe laaa..sementara masih ada ...

Mahal ke ?? Aku mintak diorang check macam macam terutama enjin , tayar .. esok nak gi Kelantan dan pusing pusong sana. jadi aku nak kereta dalam keadaan yg baik.

Duit boleh cari .. Masalah , sila elakkan.. Kalau nak jengah juga , itu  ujianNYA..

5 ulasan:

  1. entri ni mengingatkan yang bulan ni nak kena servis kete... he he he...thanks abang ben bagi spontaneous reminder...

    BalasPadam
  2. Ingatlah insan tersyg .. Mrngubahnya ...hehe

    BalasPadam
  3. Peringatan yg baik untuk kita semua ..Ingatlah orang TERSAYANG servislah kereta anda ..SERVIS jgn tak seervis yerr ..

    BalasPadam
  4. Service kenderaan salah satu usaha kita untuk jaga keselamatan..selebihnya itu kuasa Allah..

    BalasPadam
  5. Alamak... esok kna g servis keta.. thanks Ben ingatkan^__^

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI