Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 5 Mei 2014

Pau sedap Hospital Putrajaya

 

Kalau sapa sapa sampai sini , maksud aku Hospital Putrajaya ni .. pastikan beli pau kat kedai ni haaa.. Serius sedap wooo !

Photo

Pau dia , kalau makan panas panas .. memang tak cukup satu punya ! Tapi kalau dah sejuk , hehehe.. Paham paham je laaa ..

Harga ? RM1.50 kot.. Ada 3-4 jenis gak la pau yang dijual. Aku tak leh nak amik gambar kat dalam ni.. Salah woo.. Hehehe.. Ni amik atas tujuan baik punyaaa jer .. Heee..

Satu lagi , kalau ada kat area ni waktu tengahari , sila ke kantin dia .. Perghhh.. leh boroi aku kalau seminggu ulang alik hospital ni .. huhu ..

8 komen :

nuriarif berkata... [Reply to comment]

amboi, bestnya abg ben, jd org yg menunggu. boleh mkn macam2. nnt isteri abg ben bersalin, abg ben masuk sekali tak? jgn lupa update. nak tahu perkembangan;-) semoga selamat semuanya.

ctfand (ctfand.com) berkata... [Reply to comment]

salam.. baru temankan anak kat wad selama seminggu minggu lepas. memang hari2 turun bawah beli pau dorg ni.. :)

mashi berkata... [Reply to comment]

betul2, pau coklat dengan pau ayam die sedap... dulu selalu berkirim kat sape2 yg pegi hosp putrajaya

juls julie berkata... [Reply to comment]

Assalam...

pau situ mmg sedap..masa saya warded situ, mmg hari2 hubby beli..sedap & gebu katanya...

kdg2 kitorg sanggup pegi sana semata2 nak beli pau jer..dekat jer pun JPM ke Hospital tu..hahahah

aarin berkata... [Reply to comment]

Mmg sedap... kalau ke sana, mmg cari pau.. sedap sedap sedap, selalu cepat habis, kena tunggu giliran oooo

ians berkata... [Reply to comment]

Waffle kat kedai ni pun sedap. Member slalu kirim kalau g spital. Berbaloi2 dgn harganya

dija(^_^) berkata... [Reply to comment]

Memang sedap pau dia... Gebu je... Kalo g hospital putrajaya mesti beli pau kat situ....

antalya berkata... [Reply to comment]

lobi hospital Ampang semerbak sedap bau waffle

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI