Pengawal Peribadi Zahra Nur Iman !

 

Huhu… dia nak dodoikan adik dia ! Dan dah sibuk ajak berbual dengan adik dia ni haa.. Hahahaha.. Kalau aku gelak , dia marah … hahaha .. Lawak laa Qhaliff ni.. Nak sangat berkawan dah ..

Photo: Bodyguard !

Photo

Yelah yelah.. Daddy tak kacau !

6 ulasan:

  1. Alhamdulillah..Qhaliff sembang apa tu dengan adik..bagus..jaga adik elok elok ye..Daddy tengok je ea..hehe..asal tak buat adik..teringin nak jumpa Qhaliff dengan baby Zahra..insyaAllah.. (,")v

    BalasPadam
  2. Comel! Besar nanti jadi bodyguard Zahra kat sekolah :)

    BalasPadam
  3. bagus abg long qhaliff...jaga adik zahra baik baik tau..

    BalasPadam
  4. TERBAIK la abang long ..
    Jaga adik baik2 tau ..
    Cer tgk muka dia cer tgk muka dia ..
    Dia marah ker tu hehehhehe
    Comel jer

    BalasPadam
  5. Kemuncungan Zahra dah nak sama dengan Abang Qhaliff dah ye... tak sabar nak tengok acting Zahra pulak lepas ni.... hihi

    BalasPadam
  6. Comel jer muka dia mrh tu ...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.