Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 16 Mei 2014

Pengawal Peribadi Zahra Nur Iman !

 

Huhu… dia nak dodoikan adik dia ! Dan dah sibuk ajak berbual dengan adik dia ni haa.. Hahahaha.. Kalau aku gelak , dia marah … hahaha .. Lawak laa Qhaliff ni.. Nak sangat berkawan dah ..

Photo: Bodyguard !

Photo

Yelah yelah.. Daddy tak kacau !

6 komen :

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah..Qhaliff sembang apa tu dengan adik..bagus..jaga adik elok elok ye..Daddy tengok je ea..hehe..asal tak buat adik..teringin nak jumpa Qhaliff dengan baby Zahra..insyaAllah.. (,")v

Najdah Mohammed Hussain berkata... [Reply to comment]

Comel! Besar nanti jadi bodyguard Zahra kat sekolah :)

Farah Noorlin berkata... [Reply to comment]

bagus abg long qhaliff...jaga adik zahra baik baik tau..

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

TERBAIK la abang long ..
Jaga adik baik2 tau ..
Cer tgk muka dia cer tgk muka dia ..
Dia marah ker tu hehehhehe
Comel jer

Sharifah Anggerik berkata... [Reply to comment]

Kemuncungan Zahra dah nak sama dengan Abang Qhaliff dah ye... tak sabar nak tengok acting Zahra pulak lepas ni.... hihi

Norma NML berkata... [Reply to comment]

Comel jer muka dia mrh tu ...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI