Qhaliff cari daddy tak ?

 

Ada kawan tanya aku di FB selepas aku upload gambar dia .. Hurmm.. Aku tanya wife , Qhaliff cari ke tak ?

Neehhh.. dia macam tak kisah jer ! Dok gembira bermain jer.. Hahahaha.. Asalkan mak dia ada , dah laaa ..

Tapi aku kenal ini budak wooo ! Dia  nampak tak kisah macam ari tu.. sewaktu wife dalam wad selama seminggu.. Bila jumpa , senyum sampai ke telinga ! Siap lari peluk lagi.. Huhu..

Minggu depan , aku balik sana .. Tengok camana reaksi dia ..

7 ulasan:

  1. Time dia duk mainmmg la tak ingat sangat kan ..tapi bila dia dah teringat sampai demam2 tu yg susah ..

    BalasPadam
  2. Nak tanya dia tak reti... Anak kecil.

    BalasPadam
  3. mesti rindu tu abang ben... mana boleh tak rindu...

    BalasPadam
  4. Msti rndu,cuma dia tak tahu nk bgtau cm ne.

    BalasPadam
  5. Msti lah dia rndu,cuma tk tahu nk bgtau mcm mana je.

    BalasPadam
  6. Teringat pulak masa Qhaliff demam aritu sbb berpisah dgn Abg Ben..mst dak bambam tu rindu kt daddy dia..tgk la nnt mst xnk lepas daddy dia next week.. :)

    BalasPadam
  7. PC yakin qhaliff rindu sangat..cuma dia tak pandai cakap lagi..harap tak demam kerinduan..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI