Qhaliff ke SHAPE UP ( Sport and Fitness Center )

 

Yeah.. tempat latihan rasmi team TRW …

Saja bawak dia ke sini sambil jumpa acik Darkbatman .. rakan seperjuangan daddy tapi acik Darkbatman dah ‘tewas’ terlebih dahulu.. hehehe …

Aku mmg suka tgk gym .. Cool siut ! Nak beli , tak mampu.. Mampu tengok je laa.. Mampu bayar per entry jer la.. hehehehe .. Setiap gym ada keunikan dan tarikan tersendiri. Bila kita tengok , kita akan belajar. Mana tau satu hari nanti nak bukak satu sport center kan ? Heee..

Shape Up yang terletak di Pengkalan Chepa , Kelantan ni mmg menarik bagi aku. Selesa , kemas dan mampu bayar ..

Ada 3 bahagian kesemuanya. Ada yg heavy duty , ada yang untuk gimrama , untuk Muay Thai dan juga .. badminton serta futsal !!!

Haa.. kalau ada anak berminat dengan sukan badminton .. leh la antar sini ..

Memang best la gym ni ! Memang leh bikin badan la kalau rajin gi.. huhuuu .. Nak tahu dengan lebih lanjut , leh ke fan page Shape Up atau contact je bro Zainal Zuhri aka Darkbatman ..

1 ulasan:

  1. Yessa
    Saya pun gim lover
    Bukan tak figure up body
    Cuma nak eliminate fat
    Utk lady lady cam saya .... Faktor pemilihan gim adalah berdasarkan kepada kemampuan owner utk mengasingkan antara room 4 man dengan 4 muslimah, lebih bebas dan selesa

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.