Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 31 Mei 2014

Qhaliff ke SHAPE UP ( Sport and Fitness Center )

 

Yeah.. tempat latihan rasmi team TRW …

Saja bawak dia ke sini sambil jumpa acik Darkbatman .. rakan seperjuangan daddy tapi acik Darkbatman dah ‘tewas’ terlebih dahulu.. hehehe …

Aku mmg suka tgk gym .. Cool siut ! Nak beli , tak mampu.. Mampu tengok je laa.. Mampu bayar per entry jer la.. hehehehe .. Setiap gym ada keunikan dan tarikan tersendiri. Bila kita tengok , kita akan belajar. Mana tau satu hari nanti nak bukak satu sport center kan ? Heee..

Shape Up yang terletak di Pengkalan Chepa , Kelantan ni mmg menarik bagi aku. Selesa , kemas dan mampu bayar ..

Ada 3 bahagian kesemuanya. Ada yg heavy duty , ada yang untuk gimrama , untuk Muay Thai dan juga .. badminton serta futsal !!!

Haa.. kalau ada anak berminat dengan sukan badminton .. leh la antar sini ..

Memang best la gym ni ! Memang leh bikin badan la kalau rajin gi.. huhuuu .. Nak tahu dengan lebih lanjut , leh ke fan page Shape Up atau contact je bro Zainal Zuhri aka Darkbatman ..

1 komen :

Nurul Ashikin berkata... [Reply to comment]

Yessa
Saya pun gim lover
Bukan tak figure up body
Cuma nak eliminate fat
Utk lady lady cam saya .... Faktor pemilihan gim adalah berdasarkan kepada kemampuan owner utk mengasingkan antara room 4 man dengan 4 muslimah, lebih bebas dan selesa

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI