Reaksi Qhaliff pada Zahra ?

 

Adakah ?

Photo

Iskhh.. takde la sampai tahap gini.. Pada awalnya di dalam kereta , terus dia merajuk ngan mak dia . Tak nak gi kat dia .. Nak ikut aku. Pastu bila dia tengok Zahra .. dia kata ..

“ Eeee…. apa tuuu ? Babyyyy .. “

Dia tanya dia jawab. Bagus la.. Aku leh simpan air liur aku.. Hahahaha..

Malam tadi , dia cuba la nak gi bermanja dengan adik dia ni tapi aku risau lagi sebab dia ni gi memanjat atas katil. Kat situ gak la mak dia dok terbaring.. Maka , terpaksa la tunggu lama sikit baru leh kasi gi bermanja …

Hurmm..

InshaAllah.. Dia leh jadi abang yang baik nanti ..

17 ulasan:

  1. haha..lihat telatah Qaliff bila first nampak adik,teringat anak akak dulu masa first time tgk adik dia yg baru lahir,dia siap tanya akak..mak beli kat parkson ke baby ni....hihi

    BalasPadam
  2. Moment yg indah bila bersama dengan anak2 :)

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah..40hari untuk zahra nur iman bersedia ditunjukkan bagi tatapan follower santai ben ashaari..demi kebaikkan baby juga..insyaAllah..

    BalasPadam
  4. Ya, dia akan jadi abg yang baik :)

    BalasPadam
  5. InsyaAllah abg long Qhaliff mesti jadi abg yang baik kpd adik2 dia nanti.

    BalasPadam
  6. In Sha Allah anak abg le jadi abg yg baik utk adik dia.. amin

    BalasPadam
  7. Saya bukan sulung, tapi happy juga bila adik baru lahir

    BalasPadam
  8. YEAYYY! qhaliff dh jd abg long dh..da besar dh dia :)

    tahniah abg ben n family :D

    BalasPadam
  9. Terjawab suda reaksi pertama Qhaliff bila tgk Zahra..hehe..mcm pelik je tp tau lak jwpn sndri..hehe..Qhaliff2..

    Nnt baby da besar cket bole la nk main ngn dia..

    Jd abg yg baik ya..

    BalasPadam
  10. biasa bagi budak2 yang baru dapat adik..lama lama tu ok lah abg ben..

    BalasPadam
  11. kesiannya dia merajuk kat depan peti ais

    BalasPadam
  12. haha.sama mcm anak sulung saya.mula2 dpt baby baru dia tgk dari jauh je..kesian..langsung tak nak dtg dkt umi..lps beberapa seketika br ok

    BalasPadam
  13. sedap nama tu, Zahra sesedap nama Qhaliff yang tentunya seorang abang yang baik...InshaAllah

    BalasPadam
  14. yg penting, gambar & cloud caption tu mmg thorrbahekk..!! he3..

    BalasPadam
  15. Hahaah...apa barang merajuk tepi peti sejuk qhaliff oiiii

    BalasPadam
  16. alallaa..lesiannya die..hehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI