Selesai masalah Qhaliff !

 

Mak mertua aku kata , Qhaliff tarik kerusi dan duduk depan tv.. Aku pelik memula .. tak nampak apa yang dia buat tapi semalam , dah nampak dah !! Dia nak tengok tv depan depan ! Dia rabunkah ?

Photo: Dia tarik ..tarik.. tarik..aku dok tunggu gak apa dia nak buat ..

Rupanyaaaa..

Kena beli 90 inci punya tv gamaknya..

Tak laaa.. Aku tau… dia tak puas tengok tv dari sisi kiri atau kanan ! Dia nak duduk tengah tengah …

Hurmm… Memandangkan hari ni ada shooting untuk program Safiyya , alang alang .. aku deco terus rumah ! Kasi keselesaan kat dia dan juga tetamu.. heeee..

Akhirnya ..

Dia dapat kerusi panjang dia semula .. Hurmmm… Nak cari sofa kecik la untuk dia .. Tapi , nanti gaduh pulak ngan Zahra ? Hahahaha .. Lama laaagi laa ..

Photo

Hurmmmm… Lama ? Kejap jeee woooo.. Pejam celik pejam celik .. Besar dah diorang , tua dah aku .. huhuuh..

8 ulasan:

  1. budak kecik memang suka tgok tv depan2..haha..abg jage2 tau takot nnti die rabun..ken pantau kekadang..hewhehw

    BalasPadam
  2. Cepat masa berlalu..lepas ni nak beli apa apa mesti dua..untuk Qhaliff dan Zahra..yeyyy nanpak Qhaliff..

    BalasPadam
  3. normal budak suka tgk dekat2. jarak mata dorg tu kn kabur lg kalau jauh2 sgt. lama2 nt dorg pndai la jauhkan diri. mcm gadget kecik pn sama cuma jgn kerap la. tkt rabun sbb sinaran cahaya tu

    BalasPadam
  4. dah besar dah qhaliff..rambut stil sama..pipi makin mengembang..hehe..comey sangat

    BalasPadam
  5. comel je tengok video dia tarik kerusi tu.. hehehe.. ;) bijak dah abg long ni.. pehni turn dak Zahra pulak.. ;)

    BalasPadam
  6. pastu ben kena update 2 cerita.. qhaliff dan zahraa ;)

    BalasPadam
  7. hahahaha...ape la daddy awk g letak sofa tu kat tepi kannn qhaliff kan...mn clear...hhehehehe
    tp yg plg best..aunty dpt tgk pp landut ng pewut oncit abg long qhaliff...gerammmmm

    BalasPadam
  8. time flies.. xlame lg qhalif akn jd big bro.. zahra plak dara sunti. ;)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009