Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 15 Mei 2014

Selesai masalah Qhaliff !

 

Mak mertua aku kata , Qhaliff tarik kerusi dan duduk depan tv.. Aku pelik memula .. tak nampak apa yang dia buat tapi semalam , dah nampak dah !! Dia nak tengok tv depan depan ! Dia rabunkah ?

Photo: Dia tarik ..tarik.. tarik..aku dok tunggu gak apa dia nak buat ..

Rupanyaaaa..

Kena beli 90 inci punya tv gamaknya..

Tak laaa.. Aku tau… dia tak puas tengok tv dari sisi kiri atau kanan ! Dia nak duduk tengah tengah …

Hurmm… Memandangkan hari ni ada shooting untuk program Safiyya , alang alang .. aku deco terus rumah ! Kasi keselesaan kat dia dan juga tetamu.. heeee..

Akhirnya ..

Dia dapat kerusi panjang dia semula .. Hurmmm… Nak cari sofa kecik la untuk dia .. Tapi , nanti gaduh pulak ngan Zahra ? Hahahaha .. Lama laaagi laa ..

Photo

Hurmmmm… Lama ? Kejap jeee woooo.. Pejam celik pejam celik .. Besar dah diorang , tua dah aku .. huhuuh..

8 komen :

fasha berkata... [Reply to comment]

budak kecik memang suka tgok tv depan2..haha..abg jage2 tau takot nnti die rabun..ken pantau kekadang..hewhehw

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Cepat masa berlalu..lepas ni nak beli apa apa mesti dua..untuk Qhaliff dan Zahra..yeyyy nanpak Qhaliff..

shehan ismail berkata... [Reply to comment]

normal budak suka tgk dekat2. jarak mata dorg tu kn kabur lg kalau jauh2 sgt. lama2 nt dorg pndai la jauhkan diri. mcm gadget kecik pn sama cuma jgn kerap la. tkt rabun sbb sinaran cahaya tu

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

dah besar dah qhaliff..rambut stil sama..pipi makin mengembang..hehe..comey sangat

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

comel je tengok video dia tarik kerusi tu.. hehehe.. ;) bijak dah abg long ni.. pehni turn dak Zahra pulak.. ;)

Azura Aziz berkata... [Reply to comment]

pastu ben kena update 2 cerita.. qhaliff dan zahraa ;)

amelia ramli berkata... [Reply to comment]

hahahaha...ape la daddy awk g letak sofa tu kat tepi kannn qhaliff kan...mn clear...hhehehehe
tp yg plg best..aunty dpt tgk pp landut ng pewut oncit abg long qhaliff...gerammmmm

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

time flies.. xlame lg qhalif akn jd big bro.. zahra plak dara sunti. ;)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI