Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 22 Mei 2014

Tiada lagi kuning !

 

Alhamdulillah .. Hari Selasa ari gi tu gi Klinik Kesihatan Kok Lanas , buat pemeriksaan .. di tahap 150 gitu. Doktor kata kalau bawah 150 , baru dah clear …

Dan tadi , wife gi ngan mak mertua jer .. katanya dah turun ke 120.. Maknanya dah semakin clear .. Mata dia pon , wife kata dah tak nampak kuning.. Dah lepas 10 hari kan ..

Besar dah anak daddy ni .. Huhuhuh.. Nanti balik , dukung , dah terkeluar keluar kaki dari dukungan.. Gaya dia ni nampak lebih tinggi dari abang dia .. Hurmm..

3 komen :

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah ..Kuning ni semakin baby beranjak hari semakin berkurangan ...

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah..bila besar orang akan kata qhaliff adik,, zahra kakak..dan qhaliff tersipu sipu malu terasa muda..hahaha..

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI