Tiada lagi kuning !

 

Alhamdulillah .. Hari Selasa ari gi tu gi Klinik Kesihatan Kok Lanas , buat pemeriksaan .. di tahap 150 gitu. Doktor kata kalau bawah 150 , baru dah clear …

Dan tadi , wife gi ngan mak mertua jer .. katanya dah turun ke 120.. Maknanya dah semakin clear .. Mata dia pon , wife kata dah tak nampak kuning.. Dah lepas 10 hari kan ..

Besar dah anak daddy ni .. Huhuhuh.. Nanti balik , dukung , dah terkeluar keluar kaki dari dukungan.. Gaya dia ni nampak lebih tinggi dari abang dia .. Hurmm..

3 ulasan:

  1. Alhamdulillah ..Kuning ni semakin baby beranjak hari semakin berkurangan ...

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah..bila besar orang akan kata qhaliff adik,, zahra kakak..dan qhaliff tersipu sipu malu terasa muda..hahaha..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009