Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 19 Mei 2014

Zahra Nur Iman ke Kelantan kali pertama !

 

Alhamdulillah .. Bertolak dari Sepang selepas subuh , sebelum Maghrib tiba ! Hahahaha .. Gila lamaa .. Orang lain , 6 jam je sampai tapi aku ?? Asal aku je mesti lebih 6 jam ! Hee.. byk pit stop wooo ..

Yang wajib singgah ialaha di Lipis , Pahang .. Heee … Sini umah besan mak mertua aku .. Yeke besan ? Er , anak menantu punya mak .. Haaa..

Kat sini , mmg mendamaikan laa .. Sapa rajin bercucuk tanam , best laaa .. Meriah Qhaliff dok kejar kucing .. Huhuh.. Abis macam macam dia selongkar kat sini .. Adeh.. berpeluh aku dok ikut dia .. Sel sel otak sedang berkembang ..

Photo

Photo

Qhaliff duduk depan dengan aku sepanjang perjalanan.. Dia tidur bangun tidur bangun.. sampai tahap naik bosan , dia ajak tukar driver ! Aku kata kat dia , sunat la dulu baru leh ajak tukar !

Hurmm.. sampai kampung dia , dia sambung geledah sana sini ! Adehhh .. Penattt…

Esok nak gi klinik .. Nurse datang check semalam kata Zahra masih ada tanda kuning .. Hurm.. sian dia .. Risau gak aku ni .. Tapi ari tu check, tak tinggi mana pon berbanding Qhaliff sampai kena letak bawah lampu ..

Pastu hari Rabu balik ke KL.. Aku seorang jer ! Huhuh.. Confirm aku rindu giler kat Qhaliff ! Nak duduk lama , tak leh.. keje banyak ! Tolak , aku rugi ! Aku bukan bergaji tetap .. hurmmm ..

6 komen :

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah dah selamat sampai..syukurlah..yeyy Qhaliff dengan zahra balik kampung..lepas ni rindulah nak tengok bby dengan qhaliff berentry di blog..

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Selamat berpantang untuk isteri En Ben...Hehehe mesti lepas ni rindu yg teramat la kat diaorg klan En Ben ..maklum la bila berjauhan ni ..

Norain Yusoff berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah.. tahniah abg ben dan keluarga.. :)

aniesa ahmad berkata... [Reply to comment]

haha .. lawak laa Qhaliff nie , siap ajak tukar nak jadi driver lagi

aniesa ahmad berkata... [Reply to comment]

haha .. lawak laa Qhaliff nie , siap ajak tukar nak jadi driver lagi

lynn kamarul berkata... [Reply to comment]

jauhnya perjalanan. pasni bosan lak anak isteri jauh di mata

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI