Zahra Nur Iman ke Kelantan kali pertama !

 

Alhamdulillah .. Bertolak dari Sepang selepas subuh , sebelum Maghrib tiba ! Hahahaha .. Gila lamaa .. Orang lain , 6 jam je sampai tapi aku ?? Asal aku je mesti lebih 6 jam ! Hee.. byk pit stop wooo ..

Yang wajib singgah ialaha di Lipis , Pahang .. Heee … Sini umah besan mak mertua aku .. Yeke besan ? Er , anak menantu punya mak .. Haaa..

Kat sini , mmg mendamaikan laa .. Sapa rajin bercucuk tanam , best laaa .. Meriah Qhaliff dok kejar kucing .. Huhuh.. Abis macam macam dia selongkar kat sini .. Adeh.. berpeluh aku dok ikut dia .. Sel sel otak sedang berkembang ..

Photo

Photo

Qhaliff duduk depan dengan aku sepanjang perjalanan.. Dia tidur bangun tidur bangun.. sampai tahap naik bosan , dia ajak tukar driver ! Aku kata kat dia , sunat la dulu baru leh ajak tukar !

Hurmm.. sampai kampung dia , dia sambung geledah sana sini ! Adehhh .. Penattt…

Esok nak gi klinik .. Nurse datang check semalam kata Zahra masih ada tanda kuning .. Hurm.. sian dia .. Risau gak aku ni .. Tapi ari tu check, tak tinggi mana pon berbanding Qhaliff sampai kena letak bawah lampu ..

Pastu hari Rabu balik ke KL.. Aku seorang jer ! Huhuh.. Confirm aku rindu giler kat Qhaliff ! Nak duduk lama , tak leh.. keje banyak ! Tolak , aku rugi ! Aku bukan bergaji tetap .. hurmmm ..

6 ulasan:

  1. Alhamdulillah dah selamat sampai..syukurlah..yeyy Qhaliff dengan zahra balik kampung..lepas ni rindulah nak tengok bby dengan qhaliff berentry di blog..

    BalasPadam
  2. Selamat berpantang untuk isteri En Ben...Hehehe mesti lepas ni rindu yg teramat la kat diaorg klan En Ben ..maklum la bila berjauhan ni ..

    BalasPadam
  3. alhamdulillah.. tahniah abg ben dan keluarga.. :)

    BalasPadam
  4. haha .. lawak laa Qhaliff nie , siap ajak tukar nak jadi driver lagi

    BalasPadam
  5. haha .. lawak laa Qhaliff nie , siap ajak tukar nak jadi driver lagi

    BalasPadam
  6. jauhnya perjalanan. pasni bosan lak anak isteri jauh di mata

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009