Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 23 Jun 2014

Akhirnya !

 

Wife dah boring asik makan luar.. Aku ? Aku makin risau sebenarnya sbb sejak diorang balik KL ni , aku tak gi gym lagi .. Huhuh.. Ari tu dah nyaris nyaris nak jadi badan cam Mark Walhberg ! Huhuhuh.. Sekarang dah cam Hulk.. huhu.. Belasah je la.. Asal sihat .. ( salah pemikiran tu )

Maka hari ni , wife masak.. Tapi bukan mudah nak masak ! Yang kecik , asyik nak mengendeng.Kena kasi tidur dulu baru leh masak. Yang besar lak , suka wat bising ! Saja tak kasi adik tidur .. Huhuh..

Akhirnya berpecah. Aku tidurkan si kecik , si besar ‘tolong’ mak kat dapur.

Dan ..

Photo: Lama tak rasa air tangan wife.. asik air tangan kedai jer..

Alhamdulillah..

Tadaaaa.. Sayangnya , telur asin tu , wife tak leh makan.. Aku je la kena makan ! Tak pasal pasal , 2 pinggan .. Huhuh..

Alhamdulillah.. Simple tapi menyelerakan.

4 komen :

fairuz anith berkata... [Reply to comment]

ok la tu dapat makan ayam kurma..sedap juga tu!

TunSha Ayunie berkata... [Reply to comment]

simple tu yang sedap Bambeng....

Ezad Skytech berkata... [Reply to comment]

selalunya yang simple tu la yang sedap...confirm makan bertambah2...:D

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Air tangan ni ada magis tersendiri..pengikat kasih sayang sekeluarga.,

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI