Chef jeling aku !

 

Hahahaha .. Aku kata dah ! Balik balik , muka aku jer gi amik ! Dulu dah kena sekali kat Langkawi.. Apa tah nama hotel top tu .. Breakfast , aku dok ulang gi amik brokoli dan telur jer.. Maunya dekat 10 bijik aku dok makan sorang sorang.. Last last , dia tak buat dah.. sehingga aku keluar dari situ ! hahahaha ..

Photo

Dan tadi.. aku buat lagi ! Sedap siut telur ni .. Aku lupa nama dia .. Hehehe.. Makan kat Bangi Golf Resort .. Review untuk Buffet Ramadhan..

Chef jeling manja je kat aku.. Hhaaha.. Tak marah pon.. Aku je segan.. hehehe … Sedap wooo..

3 ulasan:

  1. Cer ajak saya masa amik benda nih... Kompem chef tu faham... Hahahahaa

    BalasPadam
  2. Haha abg ben suka makan telur eah
    ..
    Cheef tu nk bg name card kat abg ben tu.. haha kot2 nk tmpah bnyk2

    BalasPadam
  3. Hahahaahaaha....
    Patutlah time org amik dessert banyak kali Beben pulak jeling2.....
    Tapi memang makanan dia sedap2 kot....

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.