Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 2 Jun 2014

Cosmoderm Magic , selesaikan masalah aku !

 

Sebelum aku balik Kelantan ari tu , aku ada masalah tang ketiak aku ! Rasanya deodrant yang aku pakai tak sesuai. Sebelum ni , ok jer.. Tapi bila tukar , jadi cam .. hurmm… pedih tiap kali sembur..

Kebetulan baru baru ni , aku dapat sponsor produk dari Cosmoderm. Serius aku tak pernah dengan mengenai produk ni tapi wife aku kata produk ni bagus. Aku , cerita banyak tarak.. terus setuju untuk mencubanya..

Ini produk kedua yang aku try.. Yang pertama ari tu, aku dah ceritakan kat korang yang mana aku bagi pakai kat Qhaliff.. Alhamdulillah , sampai sekarang .. nyamuk menjauhinya.. termasuk aku ! Hahaha.. maksud aku , nyamuk tak berani mai dekat laa..

Ok , yang Cosmoderm Magic ni .. Aku dah try 2 hari .. Setiap kali selepas aku mandi , aku sapukan ke seluruh badan aku.. Rasa dingin jer.. Er , termasuk di celah ketiak. Aku tamo pakai deodrant buat masa sekarang !

Terus terang , kalau aku tak pakai deodrant .. aku kurang selesa ! Rasa busuk satu badan ! Tapi selepas try Cosmoderm Magic ni , hurmm .. keyakinan aku kembali .. Heee.. Cam iklan Ronaldo lak ..

WAW_3068

Apakah kelebihan Cosmoderm Magic ni lagi ? Haaaa .. Banyaakkk !! Antaranya buat mereka yang ada masalah kulit seperti jerawat badan , ruam , jangkitan kulat, bakteria dan selar matahari ...

Kesimpulan , bagi aku .. Cosmoderm Magic ni sesuai untuk aku ! Buat mereka yang punya masalah kulit cam alergik tu .. cuba try sikit skit dulu.. tengokk kesannya dalam 2-3 hari.. Jangan kasi mandi terus dengan produk ni .. kang tak menjadi , marah aku pulak.. Yang penting cuba dari tak cuba langsung kan ?

6 komen :

O'gosh Iskandar berkata... [Reply to comment]

ok..dh tergoda nak try..

Atikah Sismoon berkata... [Reply to comment]

Mana nak dpt?

NunAlifNunAlif berkata... [Reply to comment]

mana nak beli ni abg ben? kat watson, guardian ada tak??

NunAlifNunAlif berkata... [Reply to comment]

Mana nak beli produk ni abg ben? watson, guardian ada tak? tq :)

zura fazilah berkata... [Reply to comment]

Jom kita cari.. Watson or guardian..bleh try utk ank yg suka bnyk berpeluh dan berbau badan nii..thanks Ben..

zura fazilah berkata... [Reply to comment]

Jom kita cari.. Watson or guardian..bleh try utk ank yg suka bnyk berpeluh dan berbau badan nii..thanks Ben..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI