Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 27 Jun 2014

Dah nama pun adik beradik !

 

Hahahah.. abis aku selongkar gambar gambar lama Qhaliff kat Facebook ! Nasib baik laaa aku rajin post gambar gambar dia sewaktu kecik dulu.. Ada jugak laa kenangan .. Heee …

 Photo

Hurmmm .. Sama tak ? Hahaha .. Dah nama pon adik beradik kan ? Zahra pun pandai daaaah dok ‘ikut’ abang dia ! Pantang nampak abang dia , terus senyum.. Amboiii …

7 komen :

Liniey Nor berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
potia casadelarossa berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
amir zahari berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
amelia ramli berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
UmmiAbi berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI