Ditangkap tak berpuasa !

 

Haaa ! Kantoiii !! Amboiii .. Kecik kecik lagi dah pandai tak puasa yer !

Ooooo.. masuk situ nak bedap protein daddy ehh ! Patut laaa badan ‘berketul ketul ‘ terutama tang pipi tu.. Lari bergegar abis pipi tu haa .. Huhh ..

Kalau dia gi dapur , mmg kena ikut.. Entah apa dia nak digodekkan kat dapur tu.. Hurmmm .. Pastinya peti ais jadi sasaran .. Huhuh..

Photo

Photo

Tunggu Zahra besar skit .. baru tambah huru harakan dapur ni ni , Qhaliff .. Daddy ok je part dapur.. Jangan kacau laptop daddy dah.. Dah mula problem laptop tu haa .. Huhuh..

5 ulasan:

 1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

  BalasPadam
 2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

  BalasPadam
 3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

  BalasPadam
 4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

  BalasPadam
 5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

  BalasPadam

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.