Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 19 Jun 2014

Insuran perlindungan untuk Zahra Nur Iman ..

 

Qhaliff dah .. Wife pon dah ada .. Penting gak terutama bila 2 kes berlaku pada keluarga aku. Yang pertama , wife dan yang kedua ayah aku sendiri..

Photo

Agen insuran aku datang tadi.. Settle untuk Zahra pulak.. Amik klinik card  ( pembetulan .. sebelum ni tulis medical card.. maaf yer ) sekali memandangkan antara klinik panel yang tersenarai adalah klinik An Nur .. Ok la kan ? Sebulan baru RM14..

Hurm.. zaman ni macam macam penyakit ada .. Pastu nak gi hospital kerajaan , lama gak la nak tunggu turn.. Nak tak nak , kena gi klinik swasta dulu. Melainkan kes berat je baru gi kerajaan..

Bukan suka suka bang ! Aku sendiri pon tengah pk nak amik semula.. Hurm…

14 komen :

addygagah berkata... [Reply to comment]

Alhamdullilah abang ben.. Cuma bagi saya 1% peluang kepercayaan dan lagi 99% akan saya kembalikan pada abang ben dan family nanti.. In sha allah..

mawar berduri berkata... [Reply to comment]


memang kalau g hospital. awal mcmne pun confirm balik petang punya..agak tension jugak..

NurHafiza Fadzil berkata... [Reply to comment]

abg ben xdak insurans ka? pada pendapat saya...adalah penting ketua keluarga ada insurans.

pendapat jah.

yaya_flanella berkata... [Reply to comment]

zahra dah ada medical card la ye. great daddy of ben ashaari :D

DYatie berkata... [Reply to comment]

Insurans apa ni abg ben 14 inggit. Ad medic card. Macam nak jugak. Skrg Arissa ad insurance tp xd la medic card. Eh betul ke? Errr. Yg pasti g klinik panel x bmlm xleh guna kad insurans. Heee.

feyza berkata... [Reply to comment]

ben, amik prudential ek plus pru clinic care sekali.sbln brapa, sbb ad amik utk ank kene byr 121.06.

Cik Asma BLuppy berkata... [Reply to comment]

bagus amik insuran ni. eh, muka zahra ni sebijik sangat muka qhaliff.

Nurul Radhiah berkata... [Reply to comment]

Saya ada cadangan di mana medical card untuk 1 family..cover husband,wife & 4orang anak..terdapat juga benefit2 lain..Medical Card Family Takaful.

Nurul Radhiah berkata... [Reply to comment]

@feyza hye, saya ada cadangan di mana medical card untuk seluruh keluarga. Cover husband,wife & 4orang anak. Medical card Family Takaful.

Rynna JSD berkata... [Reply to comment]

betul ke rm14...ke abg ben salah taip??..klu betul murahnye..bole tau insuran apa tuu

Ben Ashaari berkata... [Reply to comment]

@DYatie sori.. clinic card.. Med dia , 120

Ben Ashaari berkata... [Reply to comment]

@Rynna JSD sori.. clinic card..

careno berkata... [Reply to comment]

Haaa.... pruclinic kan... aku pun dh ambk utk ank aku... byk panel klinik... x risau...

addygagah berkata... [Reply to comment]

Aahlah @Ben Ashaari ... Clinic card RM 14.. Siapa nak tahu lebih lanjut boleh lah buzz saya... Hehehehe

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI