Insuran perlindungan untuk Zahra Nur Iman ..

 

Qhaliff dah .. Wife pon dah ada .. Penting gak terutama bila 2 kes berlaku pada keluarga aku. Yang pertama , wife dan yang kedua ayah aku sendiri..

Photo

Agen insuran aku datang tadi.. Settle untuk Zahra pulak.. Amik klinik card  ( pembetulan .. sebelum ni tulis medical card.. maaf yer ) sekali memandangkan antara klinik panel yang tersenarai adalah klinik An Nur .. Ok la kan ? Sebulan baru RM14..

Hurm.. zaman ni macam macam penyakit ada .. Pastu nak gi hospital kerajaan , lama gak la nak tunggu turn.. Nak tak nak , kena gi klinik swasta dulu. Melainkan kes berat je baru gi kerajaan..

Bukan suka suka bang ! Aku sendiri pon tengah pk nak amik semula.. Hurm…

14 ulasan:

  1. Alhamdullilah abang ben.. Cuma bagi saya 1% peluang kepercayaan dan lagi 99% akan saya kembalikan pada abang ben dan family nanti.. In sha allah..

    BalasPadam

  2. memang kalau g hospital. awal mcmne pun confirm balik petang punya..agak tension jugak..

    BalasPadam
  3. abg ben xdak insurans ka? pada pendapat saya...adalah penting ketua keluarga ada insurans.

    pendapat jah.

    BalasPadam
  4. zahra dah ada medical card la ye. great daddy of ben ashaari :D

    BalasPadam
  5. Insurans apa ni abg ben 14 inggit. Ad medic card. Macam nak jugak. Skrg Arissa ad insurance tp xd la medic card. Eh betul ke? Errr. Yg pasti g klinik panel x bmlm xleh guna kad insurans. Heee.

    BalasPadam
  6. ben, amik prudential ek plus pru clinic care sekali.sbln brapa, sbb ad amik utk ank kene byr 121.06.

    BalasPadam
  7. bagus amik insuran ni. eh, muka zahra ni sebijik sangat muka qhaliff.

    BalasPadam
  8. Saya ada cadangan di mana medical card untuk 1 family..cover husband,wife & 4orang anak..terdapat juga benefit2 lain..Medical Card Family Takaful.

    BalasPadam
  9. @feyza hye, saya ada cadangan di mana medical card untuk seluruh keluarga. Cover husband,wife & 4orang anak. Medical card Family Takaful.

    BalasPadam
  10. betul ke rm14...ke abg ben salah taip??..klu betul murahnye..bole tau insuran apa tuu

    BalasPadam
  11. @DYatie sori.. clinic card.. Med dia , 120

    BalasPadam
  12. Haaa.... pruclinic kan... aku pun dh ambk utk ank aku... byk panel klinik... x risau...

    BalasPadam
  13. Aahlah @Ben Ashaari ... Clinic card RM 14.. Siapa nak tahu lebih lanjut boleh lah buzz saya... Hehehehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.