Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 22 Jun 2014

Ke pasar bersama Zahra

 

Saja bawak dia berjalan lagi.. Bukan apa.. Balik dari Kelantan dan dari Cheras , dia susah nak tidur malam. Kepenatan. Tapi ari tu ke Alamanda , ok dah dia ..

Kali ni , gi pasar .. Tapi dia tak keluar la.. duduk ngan aku dalam kereta . Qhaliff teman mak dia shopping .. Kena biasa biasakan keluar .. Kang tak keluar langsung , susah gak nanti..

Aku nak kena cari car seat untuk Zahra nanti.. Dan nak kena pasang video player dalam kereta .. Baru diam si Qhaliff.. Hurm..

9 komen :

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

comelnya....Zahra

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Wahh baby Zahra pergi pasar ...

kutoOobambOo berkata... [Reply to comment]

alahai comel2..baby girl

tumpang sekaki he3

salam kutoo kembali dengan contest terbaru disini http://kutooobamboo.blogspot.com/2014/06/contest-kisah-di-bulan-puasa-jom.html

QasehnyaRania berkata... [Reply to comment]

comelnya zahra :)
lena ...

azreen raub berkata... [Reply to comment]

Comel Zahra ni..macam Qhaliff..

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Melihat dan merasai persekitaran luar rumah..supaya tidak terkena kejutan budaya..terbaiklah abg ben dan wife..

Hafez Zahruddin berkata... [Reply to comment]

Salam, lama dah baca senyap senyap blog ni, tapi baru sekarang nak berbunyi. Hehehe.

Tengok baby tu, so peaceful bila tidur. Tengok Ben punya posting tentang baby, buat saya nak ada baby jugak.

Hafez the Great
sedang berusaha untuk capai 68kg...

Noraini Mohd Salleh berkata... [Reply to comment]

Cantik Zahra. Alhamdulillah

Cik Asma BLuppy berkata... [Reply to comment]

comelnya!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI