Makan besar blogger Kelab Blogger Ben Ashaari 2014

 

Makan malam kali ni , dibelanja oleh blogger Angah Judin.. Heee.. Semoga Allah murahkan rezekinya lagi ..  Terima kasih !

Bertempat di Cerana SeaFood , Cheras .. Lokasi yang best , ditambah lagi boleh karaoke tanpa perlu beratur panjang sebab orang tak ramai malam ni .. hehehe .. Leh la dengar kengkawan punya suara .. heee.. Suara Najeeb Abdullah dan Razi jer pon .. Tapi sedap la suara diorang ..

Photo: Blogger KBBA bergathering , lagi dan lagi ..

#kelabbloggerbenashaari

Makan besar yang simple.. Yang penting , selesai ! Haahaha .. Sodap gak la makan kat sini .. Cuma.. cuma .. cuma .. Er .. Nanti nanti je la cerita .. heee…

4 ulasan:

  1. kecewa tak dapat nyanyi lagu leaving on a jet plane... huhuhuhu...

    BalasPadam
  2. Bestnyerr kumpul ramai2 camni..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009