Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 10 Jun 2014

Makan besar blogger Kelab Blogger Ben Ashaari 2014

 

Makan malam kali ni , dibelanja oleh blogger Angah Judin.. Heee.. Semoga Allah murahkan rezekinya lagi ..  Terima kasih !

Bertempat di Cerana SeaFood , Cheras .. Lokasi yang best , ditambah lagi boleh karaoke tanpa perlu beratur panjang sebab orang tak ramai malam ni .. hehehe .. Leh la dengar kengkawan punya suara .. heee.. Suara Najeeb Abdullah dan Razi jer pon .. Tapi sedap la suara diorang ..

Photo: Blogger KBBA bergathering , lagi dan lagi ..

#kelabbloggerbenashaari

Makan besar yang simple.. Yang penting , selesai ! Haahaha .. Sodap gak la makan kat sini .. Cuma.. cuma .. cuma .. Er .. Nanti nanti je la cerita .. heee…

4 komen :

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

kecewa tak dapat nyanyi lagu leaving on a jet plane... huhuhuhu...

Norma NML berkata... [Reply to comment]

Bestnya berkumpul..

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Bestnyerr kumpul ramai2 camni..

Faizal Fredley berkata... [Reply to comment]

x ajak pom....

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI