Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 23 Jun 2014

Makan tengahari di LAVA GRILL !

 

Murah .. selesa dan bersih ! Halal ? Opkos laaa .. heee.. Sedap ? Tekak manusia ni lain lain.. Jadi aku tak leh nak kata , SEDAPPNYAA atau TAK SEDAP !! Bagi aku , tekak aku leh terima laa ..

Nak demand lelebih , kena cari chef power rangers laa kan ? Heee..

Kalau nak makan burger bakar , malam ada laa.. hehee… Sedap burger bakar dia .. Huhuh..

Kat mana LAVA GRILL ni ? Ni alamat penuh dia .. LAVA GRILL BURGER, No.15-1, Jalan 18/33A, Taman Sri Serdang, 43300 Seri Kembangan, Selangor..... Landmark  , depan Pusat Pakaian Hari-hari berhampiran dengan MCD...

8 komen :

HeRBaLiFeCOACH DiLa berkata... [Reply to comment]

sedap2..dekat dah tu ngan kajang..singgahla blog sy abg ben.hihi

http://sihatitubahagia.blogspot.com/2014/06/special-ramadhan-fit-challenge.html

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

kari dan asam pedas memang nampak sedap....rugi kalau tak cuba....boleh tempah utk berbuka puasa nanti

Jessger Jess berkata... [Reply to comment]

Buy 1 get 4 tu menu burger ke ben?

TunSha Ayunie berkata... [Reply to comment]

adoi... luar kawasan pulak.... tengok menu pun dah mencecesss....

Aimaniman Ezaiza berkata... [Reply to comment]

nampak macam sedap...tp area port klang ni nak cr restoran yg best2 x der, kna jalan jauh sikit, cuma ada restoran 'seberang'... asyik2 tomyam, ikan bakar, seafood jer..

noraizan othman berkata... [Reply to comment]

Mak buyung dh terliur ni...lapa la pulak..
My Resent pot : Apps Worldcup dan Petua Berjaga Malam

Jue Amzura berkata... [Reply to comment]

Kena pergi test ni... nampak cam sedap jerr

Ezad Skytech berkata... [Reply to comment]

macam best je nak terjah ni...:D

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI