Makan tengahari di LAVA GRILL !

 

Murah .. selesa dan bersih ! Halal ? Opkos laaa .. heee.. Sedap ? Tekak manusia ni lain lain.. Jadi aku tak leh nak kata , SEDAPPNYAA atau TAK SEDAP !! Bagi aku , tekak aku leh terima laa ..

Nak demand lelebih , kena cari chef power rangers laa kan ? Heee..

Kalau nak makan burger bakar , malam ada laa.. hehee… Sedap burger bakar dia .. Huhuh..

Kat mana LAVA GRILL ni ? Ni alamat penuh dia .. LAVA GRILL BURGER, No.15-1, Jalan 18/33A, Taman Sri Serdang, 43300 Seri Kembangan, Selangor..... Landmark  , depan Pusat Pakaian Hari-hari berhampiran dengan MCD...

8 ulasan:

  1. sedap2..dekat dah tu ngan kajang..singgahla blog sy abg ben.hihi

    http://sihatitubahagia.blogspot.com/2014/06/special-ramadhan-fit-challenge.html

    BalasPadam
  2. kari dan asam pedas memang nampak sedap....rugi kalau tak cuba....boleh tempah utk berbuka puasa nanti

    BalasPadam
  3. Buy 1 get 4 tu menu burger ke ben?

    BalasPadam
  4. adoi... luar kawasan pulak.... tengok menu pun dah mencecesss....

    BalasPadam
  5. nampak macam sedap...tp area port klang ni nak cr restoran yg best2 x der, kna jalan jauh sikit, cuma ada restoran 'seberang'... asyik2 tomyam, ikan bakar, seafood jer..

    BalasPadam
  6. Mak buyung dh terliur ni...lapa la pulak..
    My Resent pot : Apps Worldcup dan Petua Berjaga Malam

    BalasPadam
  7. Kena pergi test ni... nampak cam sedap jerr

    BalasPadam
  8. macam best je nak terjah ni...:D

    BalasPadam

Histats

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI