Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 6 Jun 2014

Maleficent

 
Photo: Best tak ? Heee.. baca kutukan aku di www.benashaari.com
 
Huhu.. pasti ramai dah tengok movie ni kan ? Tarikan utama , Angelina Jolie.. Ok , lakonan dia dari dulu mmg buat aku duduk tenteram.
Awalnya aku malas nak tgk movie ni sbb dia pegang watak jahat. Tapi memandangkan aku dah tgk Edge of Tomorrow ari tu , maka ini film yg aku pilih utk relakskan otak aku yg semak ni.
Hurmm. Best ?? Ok laaaaa.. aku nyaris keluar setitis air mata tadi .. Part mana ? Errr... aku rasa mereka yg dah tgk pasti tahu part mana kan ?
Aku kasi 5 bintang utk Maleficent !! Patut tonton 3D !! Nak repeat sekali lagi  , sementara bujang .. heeee..
Owh.. aku tgk sorang je.. Layaannnn ... hahaha..

7 komen :

nor hidayah mohd nor berkata... [Reply to comment]

oh 3D lagi layan er, boleh tengok la nanti. Hehehe

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

5 bintang...mmg best nampaknya filem tu

Iola berkata... [Reply to comment]

hehe memang 5 bintang saya bagi jugak ! awesooooome !!

ashyaziz berkata... [Reply to comment]

Dah tgk. Mmg best! Sejahat Angelina Jolie pun lagi baik dri Stefan ..Heee.. :D

yayah_khl berkata... [Reply to comment]

TerBAIK :D

yayah_khl berkata... [Reply to comment]

terBAIK :D

Farhan Zukri berkata... [Reply to comment]

bagus untuk budak-budak sebab mengajar takyah tunggu stranger mana datang konon prince charming cinta hati, tapi part chiom tu tak seswai utk budak2 la..haha..rase berbaloi tengok lebih dari sekali, ramai kawan dah tengok berkali..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI