Maleficent

 
Photo: Best tak ? Heee.. baca kutukan aku di www.benashaari.com
 
Huhu.. pasti ramai dah tengok movie ni kan ? Tarikan utama , Angelina Jolie.. Ok , lakonan dia dari dulu mmg buat aku duduk tenteram.
Awalnya aku malas nak tgk movie ni sbb dia pegang watak jahat. Tapi memandangkan aku dah tgk Edge of Tomorrow ari tu , maka ini film yg aku pilih utk relakskan otak aku yg semak ni.
Hurmm. Best ?? Ok laaaaa.. aku nyaris keluar setitis air mata tadi .. Part mana ? Errr... aku rasa mereka yg dah tgk pasti tahu part mana kan ?
Aku kasi 5 bintang utk Maleficent !! Patut tonton 3D !! Nak repeat sekali lagi  , sementara bujang .. heeee..
Owh.. aku tgk sorang je.. Layaannnn ... hahaha..

7 ulasan:

  1. oh 3D lagi layan er, boleh tengok la nanti. Hehehe

    BalasPadam
  2. 5 bintang...mmg best nampaknya filem tu

    BalasPadam
  3. hehe memang 5 bintang saya bagi jugak ! awesooooome !!

    BalasPadam
  4. Dah tgk. Mmg best! Sejahat Angelina Jolie pun lagi baik dri Stefan ..Heee.. :D

    BalasPadam
  5. bagus untuk budak-budak sebab mengajar takyah tunggu stranger mana datang konon prince charming cinta hati, tapi part chiom tu tak seswai utk budak2 la..haha..rase berbaloi tengok lebih dari sekali, ramai kawan dah tengok berkali..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.