Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 11 Jun 2014

Menang GoPro Hero 3 ! Terima kasih semua !!

 

Aku tak nak masuk.. Aku mmg tak suka masuk pertandingan kat mana mana pon. Sebab aku tak suka kalah ! Haaa.. Poyo kan ? Ok , mmg pon..

Photo: Ehem... demam Fifa Piala Dunia 2014 .. Dapatkan POPOBE di Domino's

#popobe #dominos #fifa2014 #worldcup2014 #kelabbloggerbenashaari  #kbba

Tapi bila geng geng Era.Fm datang dan kasi PopoBe tu kat aku dan suruh selfie , aku pon amik je la gambar buat syarat ! Asal masuk dah laa.. Aku datang ni nak cover event ni dan bayar ! Tu je.. Hahahaha ..

Bila dah post , aku tengok LIKE pada ‘pesaing’ yang lain rendah jer .. takkan nak biar kan ? Aku terus pasang ‘turbo’ laaaa .. Menjerit kat Facebook mintak rakan rakan tolong LIKE gambar aku tu ..

Photo: My #bolabears and I not for sale !! Thank you .. @dominosmy

Like skittt..

Sedikit demi sedikit ramai LIKE dan terus berada di kedudukan pertama. Tapi bila dia kata pemenang berdasarkan kreativiti dan caption , aku redha je la.. Keluar dan gi makan pizza.. Hahahha..

Tengah sedap makan , datang sorang staff Domino’s makan sebelah aku.. Borak borak pastu dia kata aku menang GoPro. Aku senyum je la.. Malas nak mengharap .. Selagi tak pegang , aku malas nak senyum gembira.

Dan .. tiba masanya .. Pemenang sorang sorang dipanggil.. Bermula dengan Hani Hidayah yang menang kamera , kemudian sapa tah.. Tinggal juara jer.. Bila pengacara majlis kata dari awal lagi dah mendahului , aku terus senyum di dalam hati.. Cuba control macho..

Nama dipanggil.. Ok , aku tak leh kawal dah ! Terus senyum sampai ke telinga sebab aku lama dah mengidam nak beli GoPro ni.. Hehehhee…

Rezeki ! Alhamdulillah.. Terima kasih pada rakan rakan yang sudi LIKE dan beri sokongan .. Terima kasih Domino’s !

13 komen :

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Tahniahhh...rezeki en ben tuuu..lps ni kena jd kaki kontesss la pula en ben hehehee..

Fariehan Ibrahim berkata... [Reply to comment]

perghhh rezeki!
tahniah abg ben :D

Atiqah Amelya berkata... [Reply to comment]

Tahniah! ^^

MamaFaMi berkata... [Reply to comment]

Tahniah Ben

akuzle ayu berkata... [Reply to comment]

Thorbaek, Ben Ashaari. Tahniah!

Joanna Yunus berkata... [Reply to comment]

Wah tahniah....

Joanna Yunus berkata... [Reply to comment]

Wah tahniah....

Jie Susanos berkata... [Reply to comment]

tahniah2,,rezeki btul..

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Tahniah bro... Moga sentiasa murah rezeki :)

Hafizin Jamil berkata... [Reply to comment]

rezeki tu bro. haha. selfie lagi lepas ni.

Norliza Nordin berkata... [Reply to comment]

tahniah

Farah Noorlin berkata... [Reply to comment]

tahniah abg ben..lepas nie banyaklah gambar qhaliff dan zahra berselfie..hehehehe

♥ Lia Abdillah ♥ berkata... [Reply to comment]

tahniah. teringin nk camera tu jugak :D

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI