Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 10 Jun 2014

Sehari lagi sayang–sayang ku ..

 

Sehari lagi daddy nak balik ke Kelantan pastu kita semua balik ke KL .. huhuh.. Rindu sangat kat mereka ..

Pastinya , mereka lebih merindui aku terutama Qhaliff yang merupakan bayang bayang aku. .Kalau nak diikutkan , sekarang jugak aku balik ke sana tapi apakan daya , aku perlu terus mencari rezeki untuk mereka .

Photo: Khamis daddy balik amik yer...

Wife bagitau , Qhaliff senantiasa terjaga awal pagi ..sekitar jam 2-3 pagi pastu tengok tv.. Hurm.. Dia nak kata rindu , tapi tak tau nak sebut. Sebab tu dia mampu lepaskan rasa tu dengan menonton tv ..

Photo

Bayangkan , anak anak kecil yang telah kehilangan ibu bapa mereka .. Huwaaaaaaaaaaaaa !!! Menitis air mata ni ..

9 komen :

sYaFiNaS berkata... [Reply to comment]

comeinya anak abang ben...geram tengok...

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

alaaaaa....
sedihnyaaaaa.... (TT___TT)

Joanna Yunus berkata... [Reply to comment]

sedih la pulak....

Cik Asma BLuppy berkata... [Reply to comment]

comel betol qhaliff & zahra.
have safe journey ye abgben.

..cik faTiha Tea'ah... berkata... [Reply to comment]

ayat last itu mengundang sebak di dada... :(

Terapi Bekam Nur'Najwa berkata... [Reply to comment]

Comelnya... bila tgk gambar2 ni keinginan utk punya anak meluap2 rasanya...

Yana Sakura berkata... [Reply to comment]

Sobs..Sobs...sedihhh lak entry nie.. Bergenang air mata bca..rindunya Qhaliff kt daddy smpi susut bdn dia..wuwuwu.. Rndu Qhaliff.. Zahra..

Siti Anirah Azuri berkata... [Reply to comment]

Sedih pulak ase bace..
tengok gambar qhaliff tu pun dah rasa pedihnya..
seorang anak yang tak pandai nak luahkan isi hati tapi hanya mampu pamerkan dengan perbuatan sahaja..

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Huhuhu tetiber jd penyedihh ptg ni ..sedih jugakla bila baca cter yg sedih2..jx pd ibubapa yg ada ank hargai ank2 kita ..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI