Sehari lagi sayang–sayang ku ..

 

Sehari lagi daddy nak balik ke Kelantan pastu kita semua balik ke KL .. huhuh.. Rindu sangat kat mereka ..

Pastinya , mereka lebih merindui aku terutama Qhaliff yang merupakan bayang bayang aku. .Kalau nak diikutkan , sekarang jugak aku balik ke sana tapi apakan daya , aku perlu terus mencari rezeki untuk mereka .

Photo: Khamis daddy balik amik yer...

Wife bagitau , Qhaliff senantiasa terjaga awal pagi ..sekitar jam 2-3 pagi pastu tengok tv.. Hurm.. Dia nak kata rindu , tapi tak tau nak sebut. Sebab tu dia mampu lepaskan rasa tu dengan menonton tv ..

Photo

Bayangkan , anak anak kecil yang telah kehilangan ibu bapa mereka .. Huwaaaaaaaaaaaaa !!! Menitis air mata ni ..

9 ulasan:

  1. comeinya anak abang ben...geram tengok...

    BalasPadam
  2. alaaaaa....
    sedihnyaaaaa.... (TT___TT)

    BalasPadam
  3. comel betol qhaliff & zahra.
    have safe journey ye abgben.

    BalasPadam
  4. ayat last itu mengundang sebak di dada... :(

    BalasPadam
  5. Comelnya... bila tgk gambar2 ni keinginan utk punya anak meluap2 rasanya...

    BalasPadam
  6. Sobs..Sobs...sedihhh lak entry nie.. Bergenang air mata bca..rindunya Qhaliff kt daddy smpi susut bdn dia..wuwuwu.. Rndu Qhaliff.. Zahra..

    BalasPadam
  7. Sedih pulak ase bace..
    tengok gambar qhaliff tu pun dah rasa pedihnya..
    seorang anak yang tak pandai nak luahkan isi hati tapi hanya mampu pamerkan dengan perbuatan sahaja..

    BalasPadam
  8. Huhuhu tetiber jd penyedihh ptg ni ..sedih jugakla bila baca cter yg sedih2..jx pd ibubapa yg ada ank hargai ank2 kita ..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009