Serupa muka Tok Ma !

 

Hahahahah .. sekilas pandang , serupa dah muka Tok Ma dia ..

Photo

Tak tau dah apa lagi dia nak buat.. Abis satu rumah dia dah terokai.. Abis dah macam macam dia angkut makan ! Hahahaha.. Nanti daddy kena bayar semua tu.. huhuhu ..

Tudung ni leh ada atas kepala dia , 2 saat jer .. kena pantas amik gambar ! Hahahah .. Apakah muka Zahra nanti cam Qhaliff bertudung ni ?

Aku rasa tak.. Zahra ngan Qhaliff jauh beza rupa.. Qhaliff lebih pada wife dan Zahra ikut muka aku , garang ! Huhuhuh.. Tapi baik hati.. hee..

2 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.