Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 2 Jun 2014

Serupa muka Tok Ma !

 

Hahahahah .. sekilas pandang , serupa dah muka Tok Ma dia ..

Photo

Tak tau dah apa lagi dia nak buat.. Abis satu rumah dia dah terokai.. Abis dah macam macam dia angkut makan ! Hahahaha.. Nanti daddy kena bayar semua tu.. huhuhu ..

Tudung ni leh ada atas kepala dia , 2 saat jer .. kena pantas amik gambar ! Hahahah .. Apakah muka Zahra nanti cam Qhaliff bertudung ni ?

Aku rasa tak.. Zahra ngan Qhaliff jauh beza rupa.. Qhaliff lebih pada wife dan Zahra ikut muka aku , garang ! Huhuhuh.. Tapi baik hati.. hee..

2 komen :

MamaFaMi berkata... [Reply to comment]

Olololololoooo comeynya Qhaliff...

Fyna Ahmad berkata... [Reply to comment]

hahaha... comel je qhaliff.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI