Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 3 Jun 2014

Sunatkan Zahra Nur Iman

 

Sebelum balik KL , kasi sunat dulu sama Zahra ..

Photo

Sunat bayi perempuan ni tak sama cam sunatnya budak lelaki.. Hee…

Zahra disunatkan kat sini … Kat Klinik  Dr.Alwani yang terletak di .. Hurmm.. Selising ? Ke Kadok ? Aku pon tak sure.. Aku tukang pandu kereta jer ..

Photo

Berapa lama nak sunatkan Zahra ? Hurm.. Tak sampai 5 minit pon jumpa doktor.. Tau tau settle.. Sakit ke ? Tah… Wife cakap dia tak nangis pon .. Hurmm..

Skang ni , budak lelaki sunat pon tak sakit dah .. Kalau dulu punya style , dengar tok mudim dengan batang pisang saja pon dah mengelabah.. heee..

7 komen :

QasehnyaRania berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah selesai sudah utk zara :D
tahniah abg ben di atas kehadiran puteri baru dalam family :D

yaya_flanella berkata... [Reply to comment]

Kuatnya dia tak nangis! comey ngat!:D

Nick Nashram berkata... [Reply to comment]

ni klinik bakal mak mertua saya ni..kat selising :)

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

dulu lain, skang lain kekdahnye..

Bro hantu berkata... [Reply to comment]

teringat pulak masa kecik-kecik dulu, hilang satu hari sebab takut bersunat.. Riuh satu kampung mencari..

Ieta Mat Saad berkata... [Reply to comment]

Ha.. jumpe dah Muja... wawiiii... Tahniah Nik Nashram... pengakuan terbuka tu... ^__^
Moga kekal ke akhir hayat na...

Ieta Mat Saad berkata... [Reply to comment]

Sekarang ni kekdah moden. Anak2 akak yg pompuan sume sunat d klinik kat umah gak

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI