Sunatkan Zahra Nur Iman

 

Sebelum balik KL , kasi sunat dulu sama Zahra ..

Photo

Sunat bayi perempuan ni tak sama cam sunatnya budak lelaki.. Hee…

Zahra disunatkan kat sini … Kat Klinik  Dr.Alwani yang terletak di .. Hurmm.. Selising ? Ke Kadok ? Aku pon tak sure.. Aku tukang pandu kereta jer ..

Photo

Berapa lama nak sunatkan Zahra ? Hurm.. Tak sampai 5 minit pon jumpa doktor.. Tau tau settle.. Sakit ke ? Tah… Wife cakap dia tak nangis pon .. Hurmm..

Skang ni , budak lelaki sunat pon tak sakit dah .. Kalau dulu punya style , dengar tok mudim dengan batang pisang saja pon dah mengelabah.. heee..

7 ulasan:

  1. alhamdulillah selesai sudah utk zara :D
    tahniah abg ben di atas kehadiran puteri baru dalam family :D

    BalasPadam
  2. Kuatnya dia tak nangis! comey ngat!:D

    BalasPadam
  3. ni klinik bakal mak mertua saya ni..kat selising :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ha.. jumpe dah Muja... wawiiii... Tahniah Nik Nashram... pengakuan terbuka tu... ^__^
      Moga kekal ke akhir hayat na...

      Padam
  4. dulu lain, skang lain kekdahnye..

    BalasPadam
  5. teringat pulak masa kecik-kecik dulu, hilang satu hari sebab takut bersunat.. Riuh satu kampung mencari..

    BalasPadam
  6. Sekarang ni kekdah moden. Anak2 akak yg pompuan sume sunat d klinik kat umah gak

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI