Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 10 Jun 2014

Tanda rindu Qhaliff pada daddy ..

 

Hurm.. Dia tak reti nak lafazkan tapi dia ‘tunjukkan ‘.

Port biasa dia bila bersama dengan aku ..

Bila aku tiada di sisi dia .. Dia rindu ? Dia tunjukkan ..

Photo: Cara dia nak sampaikan ' rindu '  .. Dok main car seat yg berkaitan dgn daddy dia ..

Makin kuat rindu aku pada dia sekarang ni.. Tengok dia tu.. makin kurus walaupun kuat makan ! Perut pon dah hilang ! Nanti leh buat 6 petak kat perut tu .. Pergh.. mantap..

Sabar ye sayang ..

5 komen :

Mek Onie berkata... [Reply to comment]

yeahhhhhh.....kasi taf qhaliff,hee

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Alahai kurus dah abang long ... Mesti rindu sesangatt tu huhuhu..

Yana Sakura berkata... [Reply to comment]

:'( wuwuwu..dh terserlah kerinduan kat daddy..cian Qhaliff rndu Qhaliff sgt2.. Sayu hati tgk dia.. :'(

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

sabar ye Qhaliff, nanti daddy akan segera terbang ke sana....sian Qhaliff, rindu benar nampaknya pada daddynya

Sam Ahnad berkata... [Reply to comment]

Sabar ye bang long.. sok dah leh jumpe daddy.. :)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI