Zahra Nur Iman ke Alamanda , pertama kali !

 

Semalam , wife teringin sangat nak keluar rumah. Dah berbulan tak keluar.. Katanya la.. Dah naik tepu duduk dalam rumah .. Jam pon baru menunjukkan kul 10 pagi.. Sekurangnya belum orang keluar lunch..

Photo

Ok gak la .. Zahra pon dah lebih 40 hari ..Nak test dia bawak jenjalan .. Nak tengok camana ragamnya .. Dan jugak nak test guna stroller.. Apakah reaksinya ?

Hurm… Dia ok.. Takde karenah macam Qhaliff mula mula dulu … Tapi tak leh lama.. Dia mencari susu pastu.. Dapat la sejam keluar .. Huhu ..

4 ulasan:

  1. emm,sejam pun jdi la bawak dorang kuar..hihi

    BalasPadam
  2. tunggu sikit hari lagi.. dapatlah dia ragam baru.. ;)

    BalasPadam
  3. wah dah keluar dah dia... yeay, zahra dah jalan2.... bila nak jumpa aunty ni daddy beben... he he he... qhaliff punnnn tak lepas lagi jumpa ni...

    BalasPadam
  4. kemain seronok Zahra tu....Qhaliff tolong tolakkan stroller tu ke...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.