Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 20 Jun 2014

Zahra Nur Iman ke Alamanda , pertama kali !

 

Semalam , wife teringin sangat nak keluar rumah. Dah berbulan tak keluar.. Katanya la.. Dah naik tepu duduk dalam rumah .. Jam pon baru menunjukkan kul 10 pagi.. Sekurangnya belum orang keluar lunch..

Photo

Ok gak la .. Zahra pon dah lebih 40 hari ..Nak test dia bawak jenjalan .. Nak tengok camana ragamnya .. Dan jugak nak test guna stroller.. Apakah reaksinya ?

Hurm… Dia ok.. Takde karenah macam Qhaliff mula mula dulu … Tapi tak leh lama.. Dia mencari susu pastu.. Dapat la sejam keluar .. Huhu ..

4 komen :

Jie Susanos berkata... [Reply to comment]

emm,sejam pun jdi la bawak dorang kuar..hihi

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

tunggu sikit hari lagi.. dapatlah dia ragam baru.. ;)

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

wah dah keluar dah dia... yeay, zahra dah jalan2.... bila nak jumpa aunty ni daddy beben... he he he... qhaliff punnnn tak lepas lagi jumpa ni...

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

kemain seronok Zahra tu....Qhaliff tolong tolakkan stroller tu ke...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI