Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 12 Julai 2014

Ben , Qhaliff dann Zahra di Inspirasi Magazine !

 

Yer , majalah online. Kita support majalah online juga yang memberi inspirasi kepada pembaca pembaca di dunia maya .. Takkan asyik majalah top je kan.. Eh , Inspirasi Magazine top apa ?? Haaa…

Inspirasi Magazine

Sewaktu dihubungi oleh wartawan IM ni , aku .. terus terang rasa bersyukur la.. Bukan apa.. aku ni bukanlah model hijab atau model catwalk yang melayakkan muka aku dipacakkan dalam majalah tu atau mana mana majalah yang lain .. kan ? Jadi , seronok tu tetap ada la..

Setelah diberi soalan , maka aku pun jawablah dengan seikhlasnya..

Akhirnya , semalam .. terbitlah kisah aku bertiga di SINI .. Terima kasih INSPIRASI MAGAZINE atas peluang ini .. hehehe … Nanti bulan September , tunggu lak kemunculan aku di majalah PA & MA lak eh.. hehehe .. rezeki anak anak .. Sebab tu nak marah diorang pon , tak leh.. diorang ni punca rezeki aku ..

Hurm… nak besarkan anak anak ni bukanlah mudah.. Sangat mencabar.. Kalau sekecil ini pon kita dah terteka , bayangkan nanti bila mereka dah mampu berfikir dengan sendirinya ditambah dengan pengaruh luar ! Camana nak tangani mereka ?

Hurm…

6 komen :

DYatie berkata... [Reply to comment]

Thorbaik abg ben!

therylisa nurul ain berkata... [Reply to comment]

wah... tahniah abg ben

Santri TPINI berkata... [Reply to comment]

tahniah abg ben... murah rezeki!

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

setipa cahaya mata bawak rezeki. alhamdulillah..

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

glmaer dh qhaliff..jap lagi zara pun glamer

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah..syukurlah..moga menjadi contoh juga pada yang lain..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI