Kekeliruan jantina ?

 

Ini Muhammad Qhaliff Iman. Abang long pada Zahra Nur Iman.. Lelaki yer ! Tapi ramai ingat dia perempuan !

Photo

Manakala Zahra pulak , mereka ingat dia lelaki ! Hahahahha .. Adehh.. Siann ..

Photo: Baju Zahra hadiah dr instagram : @harrods_malaysia .. Tqqqq..

Qhaliff muka lembut. Zahra muka garang ! Qhaliff ikut muka mak dia .. Dan Zahra ikut muka ? Hurmmm ..

12 ulasan:

  1. ehehe...hri tu ada tunjuk gmbr zahra n qhalif kt husband, suh dia teka mn satu boy n mn satu girl.. mmg terbalik la dia teka.. bila bgtau jantina dua beradik ni, dia terkejut..

    BalasPadam
  2. Tak adalah... ikut mata kakak nampak Zahra tu perempuan.. comel kan:)

    BalasPadam
  3. sejuk umah .. kata orang tua ...

    BalasPadam
  4. yang penting dua2 comel :) hihi

    BalasPadam
  5. Muka pak dia lah tu. Muka garang tapi dalam hati ada taman.

    BalasPadam
  6. Zahra ikut muka abg ben...heee

    BalasPadam
  7. Zahra ikut muka abg ben...heee

    BalasPadam
  8. Zahra ikut muka baba dia la.. ekekekekekekek.... comel lahai!! geram tengok budak budak kecil ni...

    BalasPadam
  9. Fair..qhaliff ikut muka ibu..zahra ikut muka daddy..hehe..asalkan sihat dan jadi anak soleh dan solehah..amenn..

    BalasPadam
  10. oklah tu abg ben sbb hsna ada dgr org tua2 ckp, klau anak sulung ikut muka ayah, dedua tak sekepala tu.. angin je.. klau tak silap hsna laa..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009