Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 15 Julai 2014

Kekeliruan jantina ?

 

Ini Muhammad Qhaliff Iman. Abang long pada Zahra Nur Iman.. Lelaki yer ! Tapi ramai ingat dia perempuan !

Photo

Manakala Zahra pulak , mereka ingat dia lelaki ! Hahahahha .. Adehh.. Siann ..

Photo: Baju Zahra hadiah dr instagram : @harrods_malaysia .. Tqqqq..

Qhaliff muka lembut. Zahra muka garang ! Qhaliff ikut muka mak dia .. Dan Zahra ikut muka ? Hurmmm ..

12 komen :

MizzTina berkata... [Reply to comment]

ehehe...hri tu ada tunjuk gmbr zahra n qhalif kt husband, suh dia teka mn satu boy n mn satu girl.. mmg terbalik la dia teka.. bila bgtau jantina dua beradik ni, dia terkejut..

Kakzakie berkata... [Reply to comment]

Tak adalah... ikut mata kakak nampak Zahra tu perempuan.. comel kan:)

N.A.T berkata... [Reply to comment]

sejuk umah .. kata orang tua ...

niq lyana berkata... [Reply to comment]

yang penting dua2 comel :) hihi

GreenAppleKu.com berkata... [Reply to comment]

Muka pak dia lah tu. Muka garang tapi dalam hati ada taman.

Awatif Azizi berkata... [Reply to comment]

Zahra ikut muka abg ben...heee

Awatif Azizi berkata... [Reply to comment]

Zahra ikut muka abg ben...heee

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata... [Reply to comment]

Zahra ikut muka baba dia la.. ekekekekekekek.... comel lahai!! geram tengok budak budak kecil ni...

Que Achmad berkata... [Reply to comment]

dua2 comey

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Fair..qhaliff ikut muka ibu..zahra ikut muka daddy..hehe..asalkan sihat dan jadi anak soleh dan solehah..amenn..

antalya berkata... [Reply to comment]

maybe sbb rambut depa tu

husna zahidi berkata... [Reply to comment]

oklah tu abg ben sbb hsna ada dgr org tua2 ckp, klau anak sulung ikut muka ayah, dedua tak sekepala tu.. angin je.. klau tak silap hsna laa..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI