Pulang berhari raya !

 

Alhamdulillah .. Wife tersenyum gembira ! Dapat pulang ke kampung halaman untuk berhari raya bersama keluarga tercinta.. Kali ni , ianya lebih bermakna dengan kehadiran orang baru iaitu Zahra ..

Jangka akan bertolak selepas subuh tapi aku hingga sekarang masih belum tidur lagi ! Dah kul 4 pagi.. hehe.. Tadi gi jumpa rakan blogger #KelabBloggerBenAshaari , Fazrol di area rumah mak aku.. Saja je jumpa borak ..

Nak ikut jalan mana ? Hurm.. Tak pasti lagi. Kena tengok keadaan di Tol Gombak nanti. Kalau kat sana clear , ok laa.. Boleh ikut Gua Musang. Kalau tak , lari ikut laluan Pantai Timur la.. Hurm..

Bagi rakan rakan yang berhari raya di Kelantan , jangan lupa bagitau eh.. Leh gi raya umah korang nanti ! Hahahaha .. Seminggu kat sana woooo.. Banyak rumah leh gi ! Perghhh .. Kononnya laaa.. Jammed wooo !!!

Tolong doakan perjalanan kami , selamat pergi dan pulang ..

15 ulasan:

  1. Selamat Hari Raya Aidilfitri Abg ben... moga perjalanan blk kg selamat.

    BalasPadam
  2. kalau ada di tg malim jangan lupa singgah rumah ....Selamat berhari raya..

    BalasPadam
  3. Abang ben, irra dan famly beraya di kelantan jugak..

    BalasPadam
  4. Semoga Ben sekeluarga sentiasa dilindungi Allah. Berhati-hati di jalan raya. Nak nak pula ketika bersama insan yang tersayang.

    BalasPadam
  5. Salam bro,

    nak tanya macam mana nak join kelab blogger ben asshaari tu. saya ade pm bro hari tu, tapi bro terlepas pandang kot.

    BalasPadam
  6. tahun ni pertama kalinya xbalik raya kelantan. kat kelantan raya pertama je jalan ok, raya kedua dan seterusnya setengah jam perjalanan pun boleh jadi berjam2.. huhu

    BalasPadam
  7. Semoga perjalanan abang ben sekeluarga selamat.
    Kami akan pulang ke Kelantan juga hari Jumaat nanti.

    BalasPadam
  8. smoga slamat sampai ben.
    datang raya di kok lanas nnti.
    kampung sokor.
    hehehe.
    dekat jer tu.

    BalasPadam
  9. selamat blk kampung en ben.. hati2 di jln raya, biar lambat asal selamat ;)

    selamat hari raya..

    BalasPadam
  10. x sabar nak tengok baju raye zahra.. selamat hari raya abg ben and family....

    BalasPadam
  11. Jom beraya dirumah mertua saya di Kelantan

    BalasPadam
  12. selamat hari raya BA...drive carefully ok!

    BalasPadam
  13. Moga selamat perjalanan pergi dan balik dan moga semuanya sihat selalu hendakNYA.

    BalasPadam
  14. Moga selamat smpi ke destinasi.

    Selamat hari raya buat ben, zila, qhaliff dan zahra

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI