Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 20 Julai 2014

Salam Ramadhan with Mothercare & ELC

 

Semalam di Alamanda , Putrajaya.

Sememangnya menarik aktiviti yang diadakan semalam.. Antara yang sempat aku ikuti ialah Magic Show , nyanyian dan pertunjukan fesyen pakaian baby dari Mothercare dan Gingersnaps.

Antara kenalan yang aku sempat jumpa semalam ialah , kak Lily Haslina… seorang novelis yang sporting !

Ok.. terus terang .. masa pertunjukan silap mata , aku lari ke bahagian lain ! Aku risau jadi sasaran untuk dipanggil naik ke atas ! Hahahaha …

Pertunjukan silap mata dia berjaya memukau penonton yang hadir ketika tu.. terutama part dia diikat tu ! Ok , aku pun terpinga pinga gak ! Hahahaha ..

Persembaan dah Lah VE .. Alhamdulillah .. sejuk persembahannya.. Sesuai dengan penonton yang hadir .. hehehe.. Terhibur semua .

Dan akhir sekali sebelum aku beransur pulang .. pertunjukkan fesyen yang melibatkan artis artis dikenali ramai seperti Yasmin Hani , Daphe King , Aishah Sinclair..

Hurm.. nasib baik wife aku tak ikut sama.. kalau tak , confirm dia akan tergoda dengan pakaian anak anak kecil tu ! hahahah ..

Untuk melihat lagi pakaian kanak kanak serta keluaran terkini dari Mothercare ni , boleh layari www.mothercare.com.my ! Suka stroller terbaru dari mereka .. huhu ..

Terima kasih Mothercare ..

Photo: Salam Ramadhan dari Mothercare & ELC

3 komen :

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

silap mata skang magicnye sgt advance! cth macam cyril tuh. mmg di luar kotak pemikiranlah!

mummy zihan berkata... [Reply to comment]

Alah nyesal tak g Alamda smlm..sempat borong kat Mothercare Setia city jer tadi..itupon mcm dah limited jer pilihan yg ada..

ummi aqilah (LM) berkata... [Reply to comment]

Persempahan hafidz mmg memukau. Aritu tgk persembahan dia beriya kawal mata tak kelip konon nak tau trick ni. Hehe

Wahh meriahnya barangan mothercare.. Huuui

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI