Salam Ramadhan with Mothercare & ELC

 

Semalam di Alamanda , Putrajaya.

Sememangnya menarik aktiviti yang diadakan semalam.. Antara yang sempat aku ikuti ialah Magic Show , nyanyian dan pertunjukan fesyen pakaian baby dari Mothercare dan Gingersnaps.

Antara kenalan yang aku sempat jumpa semalam ialah , kak Lily Haslina… seorang novelis yang sporting !

Ok.. terus terang .. masa pertunjukan silap mata , aku lari ke bahagian lain ! Aku risau jadi sasaran untuk dipanggil naik ke atas ! Hahahaha …

Pertunjukan silap mata dia berjaya memukau penonton yang hadir ketika tu.. terutama part dia diikat tu ! Ok , aku pun terpinga pinga gak ! Hahahaha ..

Persembaan dah Lah VE .. Alhamdulillah .. sejuk persembahannya.. Sesuai dengan penonton yang hadir .. hehehe.. Terhibur semua .

Dan akhir sekali sebelum aku beransur pulang .. pertunjukkan fesyen yang melibatkan artis artis dikenali ramai seperti Yasmin Hani , Daphe King , Aishah Sinclair..

Hurm.. nasib baik wife aku tak ikut sama.. kalau tak , confirm dia akan tergoda dengan pakaian anak anak kecil tu ! hahahah ..

Untuk melihat lagi pakaian kanak kanak serta keluaran terkini dari Mothercare ni , boleh layari www.mothercare.com.my ! Suka stroller terbaru dari mereka .. huhu ..

Terima kasih Mothercare ..

Photo: Salam Ramadhan dari Mothercare & ELC

3 ulasan:

  1. silap mata skang magicnye sgt advance! cth macam cyril tuh. mmg di luar kotak pemikiranlah!

    BalasPadam
  2. Alah nyesal tak g Alamda smlm..sempat borong kat Mothercare Setia city jer tadi..itupon mcm dah limited jer pilihan yg ada..

    BalasPadam
  3. Persempahan hafidz mmg memukau. Aritu tgk persembahan dia beriya kawal mata tak kelip konon nak tau trick ni. Hehe

    Wahh meriahnya barangan mothercare.. Huuui

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009