Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 30 Julai 2014

Seronok sungguh Qhaliff ke Taman Buaya !!

 

Cam sungguh la Qhaliff bila aku memandu masuk ke kawasan rumah blogger Darkbatman  atau nama sebenarnya Zuhri ni ! Terpampang wajah gembira dari dalam kereta lagi !

Masa wife berpantang ari tu , dah datang sekali.. Atas jemputan Ayie gak… Seronok benar dia masa tu dapat bermain kat sini sepuasnya .. hehe ..

Siap la ikan ikan serta burung mahupun arnab arnab nanti !! Bakal dikerjakan dek Qhaliff !!

Gembira sungguh la dia lari sana sini ! Aku kena ikut dia.. hahahaha .. Risau dia bantai terjun dalam kolam ikan tu nanti haaa !! Bukan leh caya mamat sorang ni ! Apa dalam kepala dia , aku leh jangka .. Ikut perangai bapak ni .. hahaha.. Harapnya , jgn ikut yg buruk yer .. Nauzubillah .. Moga dijauhkan .. Huhuh..

Dapat duit raya dari Ayie dan juga abangnya.. Terima kasih uncle !!

Aku suka rumah Ayie ni.. Pandai bapak dia buatkan rumah ni untuk ahli keluarga dia.. Bila ramai ramai berkumpul , mmg meriah !! Huhuhu..

Macam resorts dah.. kan ?

1 komen :

HaFizaH aYu berkata... [Reply to comment]

Tertgk kt wall fb abg ben td trs berkenan kat umah ni..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI