SoyFresh HERSHEY’S vs Dutch Lady !

 

Wife aku kata .. Dia dengar la orang kata .. Sedap yang ni .. Ok , fine.. Aku beli dua terus ! Untuk apa ? Untuk rasa dan seterusnya berikan pendapat aku di dalam blog aku , sendiri !

Hurmmm.. Sedap ? Aku pun rasa .. seteguk.. Hurm.. Seteguk lagi ..

Kesimpulan ! Aku suka lagi Dutch Lady punya ! Lebih pekat dan terasa coklatnya ..Hehehehe ..

Yang pasti , kalau sekotak aku minum susu coklat ni , esok pagi .. tandas adalah milik aku ! Memulas weh ! Tapi itu tidak menghalang aku untuk terus mencintai susu coklat , tak kira apa brand pon ! Semua aku suka .. Hehehehe ..

Ini bukan review produk yer.. Ini namanya cerita kosong .. Kalau review produk , kena bagi semua info penting berkenaan produk berkenaan.. Hehehehe ..

Pastu sila la bayar .. Nak free je memanjang .. Letih ar ! Blogger pon nak hidup gak ! Awak je nak kaya ?

5 ulasan:

  1. Nad dah tak boleh minum chocolate..nanti masuk angin

    BalasPadam
  2. Betul la. Nape minum susu coklat je sakit perut ek.

    BalasPadam
  3. Anak2 saya suka la susu coklat dutch lady tu... kalau ambil brand lain... alamat tersadai la dlm fridge...

    BalasPadam
  4. yg hershey's tu ada logo halal x?

    BalasPadam
  5. Zumal pun suka susu coklat... dulu pernah keje kedai serbaneka, setiap hari beli... sekarang dah jadi jarang2 :)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI