Suntikan kedua ..

 

Gi ke Klinik Salak Tinggi untuk check up Zahra . Ikutkan semalam tapi semalam aku ada kerja nak diuruskan .. Maka gi je la hari ni. Klinik ni tak jauh dari rumah aku .. Dalam 5-10 minit dah boleh sampai. Dan kalau nak selamat , gi lepas lunch. Gi awal pagi , mmg penuh ! hehehe..

Hurm.. Gi kul 1.45 petang.. Kul 3 settle. Lama tunggu ? Apa nak buat.. Nama pon klinik kerajaan .. Bukannya klinik Ben Ashaari.. Huhuhuh.. Nak tak nak , tunggu je laaa…

Photo

Giliran Zahra.. Berat ? Berat dia 5.6kg .. tinggi dia , 60cm .. Hurm.. Ok la.. Tak macam Qhaliff dulu.. Zahra aku rasa , kurus tinggi ni.. Harap jangan tinggi dari aku atau sama tinggi dengan aku.Hehehe.. Kang tinggi sangat , nak jadi model lak.. Huh ! No no noooooooo !!

Masa untuk suntik ! Tu diaaa.. nangis kaw kaw punya.. Ditambah dengan ngantuk dia tu.. Pakej ! Terus tidur lepas suntik.. hehehehe .. Nasib baik tak banyak karenah dia ni .. Cuma nak kena berkepit je ngan dia .. hurmm..

Nurse suruh monitor 3 hari… Harap tak demam la.. Qhaliff dulu tak demam .. Alhamdulillah ..

Photo

Besar dah dia …

5 ulasan:

  1. semangat qalif drive yer hehehe

    BalasPadam
  2. Muncung yang tak tahan tu. Mahaii tuuuu.....

    BalasPadam
  3. alahaiii qalifff..
    adore gile kat muncung dia...

    BalasPadam
  4. eh sy pn tiap2 bln g klinik salak tu. rumah dkt area mana ben? sy kt taman dahlia jek.

    BalasPadam
  5. alahaii zahra kuat macam abangnya

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009