Wahai isteriku sayang ..

 

"Abanggg.. Ni ada anak kala jengking ni.. dalam periuk ! Camana nak bunuh ni.. "


Huh.. kala jengking ? Anak ? Wowww..tangkap bela pun best ni..
Aku pun dgn pantas berlari ke dapur..Dan tgk dlm periuk yang dimaksudkan wife aku..


" Mana ?? "


" Tuuuuuu... "


" Huhhhhh.. Ni ulat gonggok laaaa.. Adoiii .. Tak kenal ke kala jengking camana ? "


Gelak besar wife aku.. Iskhhh.. Aku tanya dia sekali lagi ..

“ Tahu tak camana rupa kala jengking ? “ .

“ Tak.. tak ingat laaa .. “ .

Aku rasa rumah aku ni kena pasang 24 channel National Geography la pasni .. Iskhh.. Ulat gonggok dan Kala Jengking tu , jauh laa beza ! Tau kat si Jengking tu , confirm diorang mengamuk ! Sikit punya hensem dan ganas , boleh tak kenal ???

7 ulasan:

  1. Hahaha aduuhai. Biasa la mat bila jarang jumpa mmg tak ingat nama. Mcm lipan ngan ulat gonggok pun boleh tersilap.

    BalasPadam
  2. hahahaha...gelak kesian..sbb tak kenal kala jengking..

    BalasPadam
  3. Hehehe..anggap je tersasul tu abang ben..cover ayu..plus malu..qhaliff dengan zahra tak dengarkan..rahsia ok..

    BalasPadam
  4. Hahahahaha lawakk antarabangsa... dpt kat kartunis ujang cfm jadi bahan cerita heeee...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009