Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 6 Julai 2014

Wahai isteriku sayang ..

 

"Abanggg.. Ni ada anak kala jengking ni.. dalam periuk ! Camana nak bunuh ni.. "


Huh.. kala jengking ? Anak ? Wowww..tangkap bela pun best ni..
Aku pun dgn pantas berlari ke dapur..Dan tgk dlm periuk yang dimaksudkan wife aku..


" Mana ?? "


" Tuuuuuu... "


" Huhhhhh.. Ni ulat gonggok laaaa.. Adoiii .. Tak kenal ke kala jengking camana ? "


Gelak besar wife aku.. Iskhhh.. Aku tanya dia sekali lagi ..

“ Tahu tak camana rupa kala jengking ? “ .

“ Tak.. tak ingat laaa .. “ .

Aku rasa rumah aku ni kena pasang 24 channel National Geography la pasni .. Iskhh.. Ulat gonggok dan Kala Jengking tu , jauh laa beza ! Tau kat si Jengking tu , confirm diorang mengamuk ! Sikit punya hensem dan ganas , boleh tak kenal ???

7 komen :

Anna Ruslina berkata... [Reply to comment]

Hahaha aduuhai. Biasa la mat bila jarang jumpa mmg tak ingat nama. Mcm lipan ngan ulat gonggok pun boleh tersilap.

mama ka0ri berkata... [Reply to comment]

hahahaha...gelak kesian..sbb tak kenal kala jengking..

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Hehehe..anggap je tersasul tu abang ben..cover ayu..plus malu..qhaliff dengan zahra tak dengarkan..rahsia ok..

O'gosh Iskandar berkata... [Reply to comment]

kihkihkih

Cik Asma BLuppy berkata... [Reply to comment]

hahaha. adoi la.

amiey lee berkata... [Reply to comment]

Hahahahaha lawakk antarabangsa... dpt kat kartunis ujang cfm jadi bahan cerita heeee...

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

biar betul tak tau..hahaha

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI