Zahra Nur Iman , 2 bulan !

 

Betullah kata orang .. Anak perempuan ni cepat benar matangnya ! Zahra dah pandai dah nak ‘membebel’ kat bapak dia terutama sekali bila dibiar keseorangan ! Hahahaha .. Marah dia wehhh ! Menjerit dengan suara nyaringnya pastu ‘membebel’ !

Payah senyum ! Tapi sekali senyum , cair ! Tengah mood tak best pon jadi best ! Cam bapak dia .. heeee…

Esok , genap dia 2 bulan. Nak kena gi suntik. Tengah pikir ni.. Nak gi suntik bawah kerajaan atau swasta.. Hurmm.. Gi An Nur ? Apa pendapat korang ?

8 ulasan:

  1. dah dua bulan? cepatnya membesar... mcm Qhaliff dulu

    BalasPadam
  2. tak sabarnya nak tengok Zahra membesar... ikat tocang dua... adoiii comelnya.... mesti muka sejibik Qhaliff versi gegurl !

    BalasPadam
  3. ikut kemampuan, to me klinik kerajaan ada.gunakan facility yang ada..heheh

    BalasPadam
  4. cepatnya masa berlalu.dah dua bulan rupanya.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.