Zahra Nur Iman , 2 bulan !

 

Betullah kata orang .. Anak perempuan ni cepat benar matangnya ! Zahra dah pandai dah nak ‘membebel’ kat bapak dia terutama sekali bila dibiar keseorangan ! Hahahaha .. Marah dia wehhh ! Menjerit dengan suara nyaringnya pastu ‘membebel’ !

Payah senyum ! Tapi sekali senyum , cair ! Tengah mood tak best pon jadi best ! Cam bapak dia .. heeee…

Esok , genap dia 2 bulan. Nak kena gi suntik. Tengah pikir ni.. Nak gi suntik bawah kerajaan atau swasta.. Hurmm.. Gi An Nur ? Apa pendapat korang ?

8 ulasan:

  1. dah dua bulan? cepatnya membesar... mcm Qhaliff dulu

    BalasPadam
  2. tak sabarnya nak tengok Zahra membesar... ikat tocang dua... adoiii comelnya.... mesti muka sejibik Qhaliff versi gegurl !

    BalasPadam
  3. ikut kemampuan, to me klinik kerajaan ada.gunakan facility yang ada..heheh

    BalasPadam
  4. cepatnya masa berlalu.dah dua bulan rupanya.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI