Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 1 Julai 2014

Zahra oh Zahra ..

 

Setiap malam , masalah sama menjelma.. Qhaliff asyik tidur lewat. Kul 12 malam baru nak dapat lena. Selagi tak lena , dia akan kacau semua orang ! Dan kesannya .. Budak bawah ni , tak dapat lena ..

Photo

Dan aku jugak laaa kena gi selesaikan masalah ini .. Guna bola gym , berzikir sambil ‘buaikan’ dia .. Baru dapat lenaaa …

Dah lena diorang , barulah aku dapat buat kerja aku .. Hurmm… Idea pon dah banyak lari .. Sebelum nak menaip , tau nak update apa.. Dah pegang laptop , idea lari entah kemana ..

Akhirnya … aku join sama tidur .. Huhhh…

6 komen :

fizafantagirO berkata... [Reply to comment]

hyeee zahra comeyy :p

JunAina berkata... [Reply to comment]

Cabaran tu tapi sebenarnya cabaran paling besar adalah hati kita sendiri. Dapat bantal lelap!

Yusmawati Paiman berkata... [Reply to comment]

Assalam Ben.Ooo, Qhalif dah dapat adik baru rupanya, Zahra ya nama.

Lama tak intai blog dan ig, tahu2 Ben dah ada dua cahayamata.

Tahniah, salam ramadhan dan selamat berpuasa.

Joanna Yunus berkata... [Reply to comment]

Biasa qhaliff ni....

Cik Asma BLuppy berkata... [Reply to comment]

alolo zahra. comelnya. dah pandai buat duckface ke?

Norehan Saad berkata... [Reply to comment]

bukan senang utk membesarkan anak2 ...itu cabaran namanya...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI