Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 26 Ogos 2014

Awal pagi ini ..

 

Aku tak cukup tidur. Tak boleh tidur sehingga jam 4 pagi. Nyamuk datang menganggu dan perut pon , satu hal gak.. lapar ! Hurmm.. Tahan je la sampai ke pagi..

Kul 5 pagi wife bangun masak nasi lemak sambal udang. Bau tumis sambal menyebabkan hero yang sepatutnya bangun jam 9 pagi tu , jaga lebih awal… dan … dia join aku makan pagi ..

Photo: Sarapan pagi dah...

Tapi dia lom berselera sangat.. Biasanya lepas mandi baru la dia nak makan dengan seleranya .. hurmm..

Bila si abang dah bangun  , pastinya si adik tu pon jaga gak .. Hurm.. Alang alang dah bangun , mandikan je diorang terus !

Photo

Ada yang tanya aku camana aku mandikan Zahra.. Guna ni jer .. hehehe.. Mudah skit bila guna ni.. Zahra pon , tampak gembira je bila diletakkan atas ni .. Huhu.. aku nak try gak la mandi atas ni ..

8 komen :

Mila Hilas berkata... [Reply to comment]

hahaha ben mandi dlm bathtab tu hbs la...muat kaki je ekekeke..

Famili Ceria berkata... [Reply to comment]

abg ben muat tangan jer ni dlm tu..

Iena Eliena berkata... [Reply to comment]

nasi lemak sambal udang kalau terbau bukan yg kecik je bangun
yg beso pon tercari2 bau tu (^_~)

comel je mandi kan zahra kt situ
mcm menarik je
iena x kawen lg
xreti mandikan baby haha
ok blh blajo nie (^_~)

fatihah fazlin berkata... [Reply to comment]

Choiii... zahra kata "daddy ni overlah"... hahah

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata... [Reply to comment]

Bhahahha try la kalau tak patah benda alah tu.. ekekek.. Rajinyaa isteri abang ben... wahhhh

Cik Asma BLuppy berkata... [Reply to comment]

ayat last tu sy silap baca ke? haha. amboii daddy over nauu!

ummi aqilah (LM) berkata... [Reply to comment]

Sedapnya nasik lemak. Awl betul mama qhaliff masakkan nasik lemak tuk qhaliff ye

Cik Wan berkata... [Reply to comment]

wife En Ben memang hebat!!!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI