Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 5 Ogos 2014

Batalkan hajat ke sana ?

 

Hurm.. Dua program besar hujung minggu ni dan awal minggu depan ! Apakah aku terpaksa batalkan ? Hurmm…

Zahra semakin ok cuma selsema pulak .. Qhaliff , masalah dia .. payah nak titik ubat ke dalam mata dia .. Confirm menangis kaw kaw.. Tu yang demam tu.. semalam menangis bersungguh masa aku nak letak ubat mata dia tu ..

Kalau tak baik gak diorang ni sebelum Khamis , mmg aku tak gi la ..

6 komen :

Nurulhuda Abdul Latip berkata... [Reply to comment]

Kesian kat Qhaliff semoga cepat baik yea..

YaNg AyEsHa berkata... [Reply to comment]

kadang2 yg dewasa pun susah nak dibagi ubat titik tu abg ben..lagi kan budak2 macam qhaliff..huhu

Kak T berkata... [Reply to comment]

apap leh buat...anak lebih penting dr segala2nya..mana tahu ada rezeki lain yang menunggu

Miss Moon berkata... [Reply to comment]

ben ,

try titik kan ubat tu time dia tido ..

Semut Senyum berkata... [Reply to comment]

Moga anak2 semua cepat sembuh dan kembali ceria....

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

Kesiannya Qhaliff.....Moga cepat sembuh ye yang.


Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI