Batalkan hajat ke sana ?

 

Hurm.. Dua program besar hujung minggu ni dan awal minggu depan ! Apakah aku terpaksa batalkan ? Hurmm…

Zahra semakin ok cuma selsema pulak .. Qhaliff , masalah dia .. payah nak titik ubat ke dalam mata dia .. Confirm menangis kaw kaw.. Tu yang demam tu.. semalam menangis bersungguh masa aku nak letak ubat mata dia tu ..

Kalau tak baik gak diorang ni sebelum Khamis , mmg aku tak gi la ..

6 ulasan:

  1. Kesian kat Qhaliff semoga cepat baik yea..

    BalasPadam
  2. kadang2 yg dewasa pun susah nak dibagi ubat titik tu abg ben..lagi kan budak2 macam qhaliff..huhu

    BalasPadam
  3. apap leh buat...anak lebih penting dr segala2nya..mana tahu ada rezeki lain yang menunggu

    BalasPadam
  4. ben ,

    try titik kan ubat tu time dia tido ..

    BalasPadam
  5. Moga anak2 semua cepat sembuh dan kembali ceria....

    BalasPadam
  6. Kesiannya Qhaliff.....Moga cepat sembuh ye yang.


    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.