Bila cari dengan lubang hidung !

 

Gatal giler kepala ! Shampoo Head and Shoulders yang biasa aku guna , entah mana menghilangnya. Tanya wife , dia kata ada je kat atas tu.. Aku cari dan cari .. tak jumpa..

Akhirnya ..

Aku guna je wife punya.. Leh review best ke tak shampoo Shafi Shayla ni.. hehehee.. Maklumlah , biasanya perempuan punya ‘pelik’ dan ‘lain ‘ dari lelaki punya produk.. hehehe ..

Dan aku upload gambar tu ke Facebook. Risau gak nanti kena kutuk sebab guna shampoo perempuan.. Hahahahha .. Tapi ? Tapi ??? Segalanya cumalah mainan mimpi aku je ! Ramai rupanya lelaki pakai shampoo perempuan ni gara gara malas nak beli yang lain atau guna apa yang ada jer .. hahahaha.. Jimat kan ?

Shampoo ni sedap gak pakai.. mmg lembut la rambut aku .. Abis ‘tumbang’ rambut aku yang pacak 24 jam tu ! Huhuhuhuh.. Tapi hilang gatal kepala aku..

Lepas mandi .. kemas atas katil .. dan .. tadaaa ! Jumpaaa laaaaa ‘makcik’ ni !!

6 ulasan:

  1. Acaner makcik tu leh ada atas katil plak? Kerja anak bujang ke? Hehehe..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    BalasPadam
  2. guna ja apa yang ada yg penting boleh guna.. ")

    BalasPadam
  3. Apasal la 'makcik' tu nyorok dlm selimut plak..haha patutnya dlm bilik air...

    BalasPadam
  4. Hihihi.. Suami sy pun pakai syampu shayla habbatussauda ni. Sbb malas beli lain gak.

    BalasPadam
  5. Syampu pun saya gune bedal je kat rumah. Kdg tak perasan pn perempuan pnye...

    BalasPadam
  6. Hahahaha. Abis tumbang rambut pacak ye. Hihi.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.