Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 31 Ogos 2014

Bila cari dengan lubang hidung !

 

Gatal giler kepala ! Shampoo Head and Shoulders yang biasa aku guna , entah mana menghilangnya. Tanya wife , dia kata ada je kat atas tu.. Aku cari dan cari .. tak jumpa..

Akhirnya ..

Aku guna je wife punya.. Leh review best ke tak shampoo Shafi Shayla ni.. hehehee.. Maklumlah , biasanya perempuan punya ‘pelik’ dan ‘lain ‘ dari lelaki punya produk.. hehehe ..

Dan aku upload gambar tu ke Facebook. Risau gak nanti kena kutuk sebab guna shampoo perempuan.. Hahahahha .. Tapi ? Tapi ??? Segalanya cumalah mainan mimpi aku je ! Ramai rupanya lelaki pakai shampoo perempuan ni gara gara malas nak beli yang lain atau guna apa yang ada jer .. hahahaha.. Jimat kan ?

Shampoo ni sedap gak pakai.. mmg lembut la rambut aku .. Abis ‘tumbang’ rambut aku yang pacak 24 jam tu ! Huhuhuhuh.. Tapi hilang gatal kepala aku..

Lepas mandi .. kemas atas katil .. dan .. tadaaa ! Jumpaaa laaaaa ‘makcik’ ni !!

6 komen :

Rosmiza Ali berkata... [Reply to comment]

Acaner makcik tu leh ada atas katil plak? Kerja anak bujang ke? Hehehe..
Rosmiza Ali Official Blog™

calrase adioyo berkata... [Reply to comment]

guna ja apa yang ada yg penting boleh guna.. ")

Nazlee Ismail PCL berkata... [Reply to comment]

Apasal la 'makcik' tu nyorok dlm selimut plak..haha patutnya dlm bilik air...

Ayu Zan berkata... [Reply to comment]

Hihihi.. Suami sy pun pakai syampu shayla habbatussauda ni. Sbb malas beli lain gak.

Jia Rizaira berkata... [Reply to comment]

Syampu pun saya gune bedal je kat rumah. Kdg tak perasan pn perempuan pnye...

DYatie berkata... [Reply to comment]

Hahahaha. Abis tumbang rambut pacak ye. Hihi.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI