Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 5 Ogos 2014

Bila daddy nak gi Paris !!

 

Bila dapat email pengesahan , aku rasa cam nak pengsan ! Maunya tidak .. hanya 3 blogger terpilih ikut sama ! Perghhh.. Jap , nak pengsan.. tak tahan dah dok tahan dari tadi !

Ok.. dah sedar dah ! Apa aktiviti kat sana ? Yang pastinya , aku akan melawat kilang AirBus ! Perghhhh… Tahukah anda , aku mmg idamkan nak masuk kilang dan tengok sendiri semua ni dari kaca mata aku sendiri ?? Berapa banyak aku daaa.. heeee..

Alhamdulillah.. impian jadi kenyataan.. Cuma , yang jadi masalah aku ialah Qhaliff dan Zahra .. Hurm.. Boleh ke aku nak tinggalkan mereka jauh jauh jauh gitu .. nak contact pon nanti tak tau camana .. Hurm… Harap ada wifi percuma kat hotel nanti ! Kalau kena bayar , over bajet aku nanti .. huhu.. Gi nak bekerja .. bukan shopping maaa..

Alhamdulillah.. sakit mata diorang pon dah beransur kurang.. Aku dah cegah awal awal dengan mandi air halia ( terima kasih atas petua tu ) , dan air susu ibu .. Heee.. Harapnya tak naik la merah tu dah..

Hurm.. banyak benda nak kena beli ni utk bawak ke sana ! Yang penting , charger mata dua yang lain dari kita guna ! Kalau tak bawak ni , mau meraung aku woiii !! Nak charge camana .. Nak beli kat sana ? Perghhh… bajet bajet woiii !!!

Haaa.. Yang pastinya , aku berada di tempat yang betul utk pakai snow cap ! Hahahahaha !!!

12 komen :

wawalofa berkata... [Reply to comment]

Hahaha....ayat pengsan perenggan pertama amat kelakar tapi saya memahaminya...dan gambar zahra dan qhaliff serta caption yg lawak juga...Bon Voyage to Paris Mr Ben....

wawalofa berkata... [Reply to comment]

Hahaha....ayat pengsan perenggan pertama amat kelakar tapi saya memahaminya...dan gambar zahra dan qhaliff serta caption yg lawak juga...Bon Voyage to Paris Mr Ben....

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata... [Reply to comment]

hahaha syoknyaaa dapat pergi paris.. Alangkah bestnya ena pun turut terpilih. aaauumm.. apapun, nak ole ole tau nanti

Cik Nadyya berkata... [Reply to comment]

ciann mereka kene tinggal. hehe

nutella sedapp tuuu :)

Bahrain Ramlan berkata... [Reply to comment]

Nanti bolehlah kongsikan pengalaman kat sana nanti. Kelakar caption macam tu. haha

pjie berkata... [Reply to comment]

tahniah beben
peluang keemasan tu.
slamat jalan have a safe journey

Haffizul Iskandar berkata... [Reply to comment]

Alhamdulilah..rezeki tuan ben.. Paris tue..best!!

Azura Aziz berkata... [Reply to comment]

hahaha... comey

makcikkantin berkata... [Reply to comment]

Bon Voyage bro. hahahha nutella je abang nya nak? hmmm maknya minta Long Champ kalu jangan fengsan tau...kena bli jugak! :)

Faizal Dahan berkata... [Reply to comment]

tahniah bro...thorbaikkk

Zara Ismail berkata... [Reply to comment]

hahaha comel sungguh si abang dan adik

nuriarif berkata... [Reply to comment]

tahniah, abang ben. bhgn last sekali pasal snow cap tu, mmg kelakar;-)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI