Bila Qhaliff dan Zahra nampak daddy !

 

Sesampainya aku di rumah , setelah 5 hari tidak bertemu muka.. mendengar suara .. aku teringin nak tengok reaksi kedua dua anak aku ni .. Wife ? Jangan cerita laa.. senyum sampai ke telinga.. Lega suamiya dah sampai ke rumah tanpa bawak madunya yang berbangsa French .. heeee..

Qhaliff yang didukung oleh adik aku , senyumnya menampakkan gigi ! Sememangnya dia seperti ibu dia .. Senyum menampakkan gigi.. Aku tak leh nak peluk cium dia sebab badan kotor ..

Aku masuk ke dalam rumah.. Cari Zahra.. Terbeliak mata dia .. Hahaha .. pastu senyum ! Kenal dia ngan bapak dia ! Walhal dia ni spesis aku.. susah nak senyum ! Tapi sekali senyum , tergoda anak dara koooo .. Hahahaa ..

Oh ya.. ni bukan gambar reaksi dia.. Ni gambar terkini dia .. Seminggu tinggalkan dia , rasa cam dah besar jer .. Hehehehe..

Manakala Qhaliff lak .. semakin lancar bercakap.. Tu pun ikut mood dia jer .. Kalau rasa nak bercakap , dia cakap elok .. kalau tak , keluarlah bahasa jerman dia ..

Bila memasing dah balik rumah … barulah keluar kembali perangai lama.. Hahahhaa.. Tak pe , daddy tak kisah .. Dah rasa 4 hari tanpa anak anak , tau betapa sukarnya nak bernafas ! Huhuhuh..

Photo: .....dan tak pepasal aku terbeli majalah Pa & Ma September 2014, sebab Qhaliff dan Zahra ada dalam tu....errr...ok lah sebab Ben Ashaari pun yea jugak....psst..nasib baik RM 7.50...kalau 7.50 Euro...parahh!!... :p

Jangan lupa dapatkan Pa&Ma bulan September 2014 .. heeee..

7 ulasan:

  1. baik akan saya dapatkan Pa & Ma edisi September 2014...lepas tu nak sign boleh...wakakakkaa...

    *amboi madu berbangsa France...tak kann...tak kann....

    BalasPadam
  2. Kan.... tu pi paris
    Ni p kursus 5 hari,balik renyeh2 pastu...merengek itu x kena,ini tak kena..

    BalasPadam
  3. Cute anak2 Ben.AA tak bole lupa reaksi nak masa dh hampir 2 bulan x jumpa ayahnya.sedih tgk dia yg terpinga2,tergamam (anak.ayah,kan).seolah2 mcm x percaya ayah dia dh balik.

    BalasPadam
  4. dah ada kat pasaran ka majalah tu abg ben?

    BalasPadam
  5. rambut Zahra dan rambut Ben sama2 tercacak... he he he... jangan marahhh .. Benn..

    BalasPadam
  6. Topup bermanja manjaan qhaliff dan zahra dengan daddynya ye.,

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI