Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 26 Ogos 2014

Dah banyak mulut !

 

Photo

Lepas puas kacau mak dia dan adik dia dalam bilik , dia keluar.. Biasanya Zahra akan menyusu bersama dengan Qhaliff. Tapi dia takkan tidur punya ! Mesti keluar nak lepak sama dengan aku dulu , baru tidur !

Tengah aku dok cari idea untuk update blog , Qhaliff keluar dari bilik.. Dia bersuara.. Dengarnya macam bahasa jerman tapi bila aku dengar betul betu , bunyinya gini ..

“ Hi , wat apa tuu  .. “.

Huk alohhhh.. ni mesti belajar dengan sepupu dia yang dah fasih benar bercakap..

Terkedu aku dengar dia kata gitu… Nak je aku jawab tapi risau dia paham kok belah lain lak .. Hahahaha ..

“ Daddy tengah menganyam ketupat ni .. “ . Kalau aku nak jawab la.. Walhal aku tengah dok bersenam atas bola gym ..

Terus dia datang kat aku .. kacau aku lak ! Huhuhuh… Entah kul berapa lak dia nak tidur malam ni … Hurmm.. Dah cuba berpura pura tidur , dia bantai korek lubang hidung aku pastu lap kat mulut ! Rasanya nak terus berpura ke ? Adehh..

7 komen :

Leen berkata... [Reply to comment]

Comelnya Zahra tu... geram.

acik watie berkata... [Reply to comment]

kalau terus berpura-pura tidur, lain pulak dikoreknya nanti.At least, ada jugak idea untuk blog malam ini.

Yana Sakura berkata... [Reply to comment]

Hahaha..Qhaliff2..byk idea die nk kenakn daddy ea..haha..tutup lmpu je Abg Ben..mst tido..kalo xtido gak xtaw la nk kata apa.. Haha

EjamOthman berkata... [Reply to comment]

idea qhaliff mencurah-curah di waktu malam, seperti idea daddynya juga idea menulis blog datang waktu malam.

bijak qhaliff ni, agenda dia makin banyak...hehe

Famili Ceria berkata... [Reply to comment]

haha..qhalif yang bijaksana..ada2 saja..

Nurani SHAKLEE berkata... [Reply to comment]

Mcm blh imagine je cara qhalif bercakap.

amelia ramli berkata... [Reply to comment]

hahaha..cerdiknye abg long....padan muka daddy nk tipu abg long ehhhh..ha..kan dh dpt...hehehhee

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI