Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 18 Ogos 2014

Disapa rakan seperjuangan di Alamanda !

 

Sapa sangka ? Kecil je Malaysia ni.. Hehehe.. Lama dah tak jumpa blogger JoeGrimJow ni sejak bergelar usahawan muda .. dan bakal jutawan hasil bisnis Herbalife ? Heee .. InshaAllah ..

Setahu aku , dia mmg bergiat aktif dalam bidang jualan langsung ni sejak berada di UK .. waktu tu dia belajar kat sana.. Bila dah abis , dia teruskan bisnis dia tu.. Tak keja lain dah kot ? Tu jer keje dia .. Leh je hidup kan ? Kena mau rajin la.. Ke dah keje ? Kena tanya dia laa..

Dia antara blogger yang sama batch dengan aku.. Dan skang , tak dah blogging sbb tumpu pada bisnis dia jer.. Alhamdulillah.. bagus bagus.

Baby dia tu , nama Maya Zaara … Lahir lebih awal dari Zahra .. Tak sangka pulak nama bunyi sama jer .. Huhuh..

Sapa sangka kan ? Dunia blog ni sebenarnya kecik jer .. Kalau bagus perhubungan , sampai bila bila akan baik .. Maka , pandai pandai la jaga persahabatan ..

Photo: Baby Paris koooo..

8 komen :

Pn Sheila berkata... [Reply to comment]

dua-dua sukses n insya Allah billionaires dunia akhirat...

cantik baju Zahra.... made in paris lagi tu....

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

wah dua2 pun zahraa dan zaara... erkss...macam salah eja jer ni...

Bannister Road berkata... [Reply to comment]

pakai rompers baru Zahra...

Bannister Road berkata... [Reply to comment]

pakai rompers baru Zahra...

Nazlee Ismail PCL berkata... [Reply to comment]

sahabat , kawan macam ni lah yg kita nak kan..tak sombong dan boleh bertegur sapa walau dah lama tak berjumpa.

Cik Diana berkata... [Reply to comment]

waaaa. blogger mantap dan bapa yang mantap

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Inilah ukhwah lilahitaala..

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

nampak eiffel towerlah! he3..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI