Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 23 Ogos 2014

HeadBand Zahra ..

 

Comel ? Sejak dia berusia 3 bulan ni , dia mmg berlagak comel dan kuat membebel ! Nasib baik la dia adik.. Kalaulah dia kakak , aku rasa naya Qhaliff ! Hahahaha ..

Photo: # kelabbloggerbenashaari

Ada kawan tanya di Facebook.. beli mana headband Zahra ni .. Oh , tu headband namanya ? Aku ingat cekak .. hahahaha.. Maaf la , aku kurang arif bab aksesori wanita ni.. Yang aku kenal gincu jer ! Lain lain , kureng amik tahu..

Beli mana ? Hurm… Aku tanya kat wife sat .. Ahaa.. dah tau dah ..

Ada macam macam design rupanya .. Hurmm.. Dia beli kat Little Arissa Baby Shop di Facebook. Kenapa dia beli ? Ahaaa.. tu nanti cerita.. Bersebab beli ni.. bukan suka suka tauuu .. Rezeki dari Allah untuk anak anak.. Alhamdulillah .. berkat bapak diorang berjaga tiap malam , update blog .. heee…

6 komen :

Aminin berkata... [Reply to comment]

serius nampak cute Zahra pakai apa tu headband? sama laa kurang arif pasal aksesori wanita ni.. kalau orang tanya memang akan jawab ni scaft je.. lagi fail matematik kat situ

adk dayah berkata... [Reply to comment]

cumelnya..lawa bulu mata zahra..suka..btw salam perkenalan..dayah dari blog picisan dtg kemari :)

Farrah MF berkata... [Reply to comment]

Comelnya Zahra dengan headband & rambut pacak tu :)

Salam kenal dari From FAMF Tower

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Comel Headband Zahra..sesuai hehehe..Zahra lg comel

EjamOthman berkata... [Reply to comment]

Rasa mcm nak pakaikan Aqil headband jer...hehe
Tapi dua2 hero sy tak suka ada benda tutup kepala dia..
Harap2 nnt dpt gegirl bleh terima diri dihias cantik :)

Fiza Rahman berkata... [Reply to comment]

Cute headband zahra.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI