Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 8 Ogos 2014

Kempen “Shell Easy Win” #ShellEasyWin

 

Satu kempen khas buat pengguna setia Shell macam aku ni ! Heee.. Ok , cerita banyak tamoo aa.. Nanti bosan lak dok layan celoteh aku..

Disenangkan ceritanya , Shell ada menganjurkan Kempen “Shell Easy Win” yang mana menawarkan hadiah sebanyak RM20 ribu seminggu bagi pengguna Shell FuelSave 95 dan pengguna Shell V- Power pula berpeluang menggandakannya sehingga RM40 ribu ! Amacam ? Tertarik ? Heee..

Bagaimana nak sertai ? Korang hanya perlu membelanjakan RM30 di mana mana stesen Shell di seluruh negara bermula 7 Julai ni , sepanjang  10 minggu ni !

Ok.. pastu nak buat apa bila dah belanja RM30 ?? Pastu , sila isikan borang peraduan dan jawab soalan yang mudah itu.. Mudah jeee soalan tuuu .. Kemudian , sertakan resit pembelian dan masukkan borang peraduan di dalam kotak pertandingan yang disediakan .. Tu jeee !!

Ingat ! Hadiah adalah setiap minggu tau !! RM20 ribu setiap minggu bagi pengguna Shell FuelSave 95  dan untuk pengguna Shell V Power , RM40 ribu ! Perghhh.. banyak tuuuu !

Opsss .. Untuk mereka yang kaki selfie di Instagram ! Hehehehe ..

image

Ada peraduan Instagram untuk anda ! Hehehehe .. Caranya mudah jer :

Sila bergambar dengan Shell Easy Win polaroid imagery yang boleh korang dapatkan di stesen Shell. Kemudian beri caption yang paling kreatif dan jangan lupa hashtag #ShellEasyWin.

Pastu post dan share di Instagram korang ! Pemenang mingguan akan dapat 10x cash vouchers ( RM50) ! Ok la tu kan ? Sapa nak bagi ? Hehehehe.. Leh isi minyak untuk minggu berikut pastu bergambar lagi.. heheheh ..

3 komen :

Delimasari berkata... [Reply to comment]

lumayan

diana adha berkata... [Reply to comment]

Thanks bg info...sy dah isi borang penyertaan smlm :)...

amaL berkata... [Reply to comment]

Meanwhile Shell juga penyumbang kpd kemusnahan keseimbangan bumi 😑

http://brickingaround.com/2014/07/09/greenpeace-take-on-lego-over-shell-partnership/

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI