Parents & Kids Expo 2014

 

Macam best je kan ? Confirm mengigil kaki bini aku tengok banner ni  !  Lokasi , Kuala Lumpur Convention Centre. Bila ? 29-31 Ogos yakni minggu ni ! Ahaa… Gaji pun dah dapat kan ? Heheheh ..

Ada contest ? Ada yang sedang dijalankan di page Parents & Kids Expo. Tengah pikir nak masuk ke tak.. Hurmmm.. hurmm..

Banyak booth dibuka nanti.. huhu .. Cam best kan ?

Photo: The Parents and Kids Expo / Pregnancy & Baby Show 2014 is coming soon! Mark your calenders on 29-31 August and drop by for free samples and promotions. 

Best ? Kan ?

5 ulasan:

  1. hehehe..
    kena poket tebal nie nk g sni nie..
    syurga buat zahra dan abg long.

    BalasPadam
  2. Kalu dekat dah lama terjah sana ..

    BalasPadam
  3. Ini kalau pergi, habis la..emak yang lebih daripada anak.

    BalasPadam
  4. boleh shopping utk anak2 buah yg masih kecik...anak sendiri dah tak mau ngekor dah pi mana2 kecuali nak shopping utk depa..haha.

    BalasPadam
  5. Mr ben...tolonglah masuk pertandingan foto tu saya pasti family awak boleh menang...sebab comel2 belaker...hehehhe..masuk eeekkkkk

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009