Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 25 Ogos 2014

Parents & Kids Expo 2014

 

Macam best je kan ? Confirm mengigil kaki bini aku tengok banner ni  !  Lokasi , Kuala Lumpur Convention Centre. Bila ? 29-31 Ogos yakni minggu ni ! Ahaa… Gaji pun dah dapat kan ? Heheheh ..

Ada contest ? Ada yang sedang dijalankan di page Parents & Kids Expo. Tengah pikir nak masuk ke tak.. Hurmmm.. hurmm..

Banyak booth dibuka nanti.. huhu .. Cam best kan ?

Photo: The Parents and Kids Expo / Pregnancy & Baby Show 2014 is coming soon! Mark your calenders on 29-31 August and drop by for free samples and promotions. 

Best ? Kan ?

5 komen :

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

hehehe..
kena poket tebal nie nk g sni nie..
syurga buat zahra dan abg long.

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Kalu dekat dah lama terjah sana ..

acik watie berkata... [Reply to comment]

Ini kalau pergi, habis la..emak yang lebih daripada anak.

Nazlee Ismail PCL berkata... [Reply to comment]

boleh shopping utk anak2 buah yg masih kecik...anak sendiri dah tak mau ngekor dah pi mana2 kecuali nak shopping utk depa..haha.

wawalofa berkata... [Reply to comment]

Mr ben...tolonglah masuk pertandingan foto tu saya pasti family awak boleh menang...sebab comel2 belaker...hehehhe..masuk eeekkkkk

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI