RM40 ribu menanti anda ! #ShellEasyWin

 

Berhenti isi petrol Shell FuelSave 95 atau pun Shell V-Power jer , aku pastikan akan isi borang peraduan ! Tak sampai seminit selesai satu peraduan.. Menang atau tidak , tak kisah .. asalkan mencuba ! Rugi wooo kalau tak mencuba … Setiap minggu , RM40 ribu menjadi milik mana mana pengguna Shell yang join contest #ShellEasyWin ni ..

Selain dari contest #ShellEasyWin ni , leh masuk contest Instagram yang dianjurkan Shell juga.. Camana nak join ? Ahaaa .. aku dah terangkan pada entri aku yang lepas.. Leh rujuk entri Kempen “Shell Easy Win” #ShellEasyWin ni !

Yang penting mencuba.. Dan enjoy.. Jangan lupa pentingkan keselamatan bila nak berselfie nanti yer .. Heee..

Semoga berjaya ..

2 ulasan:

  1. Letak tangan atas dahi sambil berangan nak buat apa kalau dapat Rm40k...

    BalasPadam
  2. Esok nk gi isi minyak.bole la isi Kat Shell pulak.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009