Tak tahan dah !

 

Semalaman tak tidur.. Pagi , selepas makan.. baru terasa mata ni berat sangat. Harap sangat la wife cuti kecemasan gara gara aku mengantuk ni ! Haaa .. Jangan mimpi la yer ?

Photo

Apa yang aku boleh harapkan ialah.. dua dua tidur disebelah awal pagi.. Dan , Zahra tidur lama.. sayangnya Qhaliff tak nak tidur ! Bila Qhaliff jaga, Zahra lak tidur ! Tapi Zahra tidur jap jer.. Kenapa ? Suara dia !! Bising benar… huhuhuh…

Dua dua dah cukup tidur.. Aku ??? Serius , tak leh bukak mata ni langsung .. huhu.. Nak tak nak , curik curik tidur …

6 ulasan:

  1. Kesian abang ben.. harap bersabar ye tunggu mereka berdua membesar.. hehehehhe

    BalasPadam
  2. Daddy layu je zahra mmg nmpk segar. Hihihi

    Sabar lah ben, ank kecik mmg ragamnya camnilah. Bambam dah zahra. Comel

    BalasPadam
  3. yaAllah..memg copy paste muka..hai zahra..

    BalasPadam
  4. bersabarlah abg ben... itu semua kenangan..hihi...

    BalasPadam
  5. sabar ye abg ben.. nnt one day, akan merindui detik2 ini.. sgt valuable moment ni..

    alahai zahra.. comel sgt.. kemain lg zahra..dah pandai #wefie dah..hahaha..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009