Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 26 Ogos 2014

Tak tahan dah !

 

Semalaman tak tidur.. Pagi , selepas makan.. baru terasa mata ni berat sangat. Harap sangat la wife cuti kecemasan gara gara aku mengantuk ni ! Haaa .. Jangan mimpi la yer ?

Photo

Apa yang aku boleh harapkan ialah.. dua dua tidur disebelah awal pagi.. Dan , Zahra tidur lama.. sayangnya Qhaliff tak nak tidur ! Bila Qhaliff jaga, Zahra lak tidur ! Tapi Zahra tidur jap jer.. Kenapa ? Suara dia !! Bising benar… huhuhuh…

Dua dua dah cukup tidur.. Aku ??? Serius , tak leh bukak mata ni langsung .. huhu.. Nak tak nak , curik curik tidur …

6 komen :

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata... [Reply to comment]

Kesian abang ben.. harap bersabar ye tunggu mereka berdua membesar.. hehehehhe

Mohd Azfar berkata... [Reply to comment]

tidur2 ayam je la k..

ummi aqilah (LM) berkata... [Reply to comment]

Daddy layu je zahra mmg nmpk segar. Hihihi

Sabar lah ben, ank kecik mmg ragamnya camnilah. Bambam dah zahra. Comel

..kakNaim.. berkata... [Reply to comment]

yaAllah..memg copy paste muka..hai zahra..

Anizz Annisa berkata... [Reply to comment]

bersabarlah abg ben... itu semua kenangan..hihi...

Sue Sopian berkata... [Reply to comment]

sabar ye abg ben.. nnt one day, akan merindui detik2 ini.. sgt valuable moment ni..

alahai zahra.. comel sgt.. kemain lg zahra..dah pandai #wefie dah..hahaha..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI