Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 5 Ogos 2014

Takde selera makan !

 

“ Amik la apa saja ? Daddy bayar ! Tak nak order , daddy orderkan eh ? Nak ? Pizza , nasi mandy , air limau , air milo ais , apa lagi Qhaliff nak ? Haaa.. Roti nan cheese nak ? Haaaa … “.

 

Dia diam je.. Orang kata , diam tu tanda setuju .. Maka aku order je la.. Wife bayarkan pastu ..

Tak nak makan ? Ok la.. Daddy makan semua yer ? Nanti daddy belikan biskut Tiger yer ? Biskut Tiger , Nestle punya ke ?? Kena boikot ni… Daddy beli roti canai je la yer ?

Sian.. Budak kalau tak sihat , mmg tak de selera .. Nak tak nak , bapak dia yang tengah berselera gajah tu la yang makan kan .. Haihhh…

7 komen :

ma peace berkata... [Reply to comment]

haha..ayah yg stylo..

ummi aqilah (LM) berkata... [Reply to comment]

Kesian.. Tekak x rasa nk mkn la tu. makan masa juga tekak nk pulih tu. sian qhaliff

YaNg AyEsHa berkata... [Reply to comment]

bestnya daddy mkn..qhaliff tengok je..hehe

therylisa nurul ain berkata... [Reply to comment]


Tk habis nti pos mai abg ben.. hehe

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

kesian kat daddy dan mummy buat macam2 nak bagi Qhaliff kembali berselera....InshaAllah nanti baik lah tu...Amin

Afifah Azmi berkata... [Reply to comment]

Make sure he drinks enough water. And maybe boleh add up amount of milk yang dia minum hari2 to top up takde selera makan tu :)

sufii berkata... [Reply to comment]

kesiannya..smga cepat sembuh ye qhaliff

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI