Takde selera makan !

 

“ Amik la apa saja ? Daddy bayar ! Tak nak order , daddy orderkan eh ? Nak ? Pizza , nasi mandy , air limau , air milo ais , apa lagi Qhaliff nak ? Haaa.. Roti nan cheese nak ? Haaaa … “.

 

Dia diam je.. Orang kata , diam tu tanda setuju .. Maka aku order je la.. Wife bayarkan pastu ..

Tak nak makan ? Ok la.. Daddy makan semua yer ? Nanti daddy belikan biskut Tiger yer ? Biskut Tiger , Nestle punya ke ?? Kena boikot ni… Daddy beli roti canai je la yer ?

Sian.. Budak kalau tak sihat , mmg tak de selera .. Nak tak nak , bapak dia yang tengah berselera gajah tu la yang makan kan .. Haihhh…

7 ulasan:

  1. Kesian.. Tekak x rasa nk mkn la tu. makan masa juga tekak nk pulih tu. sian qhaliff

    BalasPadam
  2. bestnya daddy mkn..qhaliff tengok je..hehe

    BalasPadam

  3. Tk habis nti pos mai abg ben.. hehe

    BalasPadam
  4. kesian kat daddy dan mummy buat macam2 nak bagi Qhaliff kembali berselera....InshaAllah nanti baik lah tu...Amin

    BalasPadam
  5. Make sure he drinks enough water. And maybe boleh add up amount of milk yang dia minum hari2 to top up takde selera makan tu :)

    BalasPadam
  6. kesiannya..smga cepat sembuh ye qhaliff

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009